Active Immune™

  • Immunsystem, forsvar og beskyttelse
  • Svarthyll støtter kroppens immunsystem og forsvar
  • D-vitamin bidrar til et normalt fungerende immunsystem

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 310,00


Bilde

IMMUNSYSTEM
Vårt immunsystem er kroppens forsvar mot fremmende mikroorganismer. Active Immun™ er en tablett som er basert på svarthyllbær, bjørkebark og humle, som bidrar til kroppens normale forsvar. Svarthyllbær hjelper med å støtte kroppens immunsystem og forsvar. Svarthyllbær inneholder antioxidanter, som hjelper med å beskytte cellene mot oxidativt stress. Tablettens innhold av Vitamin D bidrar til et normalt fungerende immunsystem.

ANBEFALT DØGNDOSIS

Ta 1 tablett i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt døgndose bør ikke overskrives. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtalt med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Bilde

SVARTHYLL (Sambucus Nigra L.)

Sambucus nigra også kjent som svarthyll har sin opprinnelse i Europa, Asia og Nord-Amerika. Svarthyll er ikke opprinnelig viltvoksende i Norge, men har vært plantet som nytteplante i tidlig middelalder. Blomstene kan brukes til hyllblomstdrikk, og bærene brukes til saft og suppe.ROSEMARIN (Rosmarinum officinalis)

Rosmarinum officinalis, bedre kjent som rosmarin, er opprinnelig viltvoksende ved kysten av Middelhavet, men planten dyrkes i våre dager over hele verden som krydder og medisinplante. I Europa nytes den gjerne som krydder i mange retter. Rosmarinen som brukes i denne tabletten er nøye plukket, tørket og ekstrahert slik at de ønskede plantestoffene bevares. Dette gir garanti for en høy kvalitet.

HUMLE (Humulus lupus, L.)

Humle er de kvinnelige blomstene til humleplanten. Planten stammer opprinnelig fra Nord-Europa og Nord-Amerika. Humle har i århundrer blitt brukt i produksjonen av øl, på grunn av sin karakteristiske bitterhet.

STØRRELSER

Bilde

30 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Active Immune™
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 1 tablett %RI
Humle ekstrakt (Humulus Lupulus L.) 300 mg -
Bjørkebark ekstrakt (Betula verrucosa L.) 80 mg -
Svarthyllbær ekstrakt (Sambucus nigra L.) 280 mg -
Rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinals L.) 140 mg -
Olivenblad ekstrakt (Olea euroea L.) 80 mg -
Tindvedolje ekstrakt (Hippophae rhamnoides L.) 50 mg -
Sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.) 10 mg -
D3-vitamin 20 µg 400
RV = % av referanseverdi

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 1 tablett i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt døgndose bør ikke overskrives. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtalt med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

INGREDIENSER

Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, humle ekstrakt (Humulus lupulus L.), svarthyllbær ekstrakt (Sambucus nigra L.), rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinalis L.), bjørkebark ekstrakt (Betula verrucosa L.), olivenblad ekstrakt (Olea europaea L.), tindvedolje ekstrakt (Hippophae rhamnoides L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, glyserin), antiklumpemidde (siliciumdioxid), sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.), vitamin D3 (kolekalciferol).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS