Active Liver™

  • Leverfunksjon
  • Daglig tablett til leveren
  • Kun 1 tablett daglig
  • Kolin bidrar til å opprettholde normal nedbrytelse av fett
  • 30 / 60 / 120 tabletter

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 292,00
Veiledende pris: kr 292,00


Bilde
Bilde

LEVERFUNKSJON OG FETTSTOFFSKIFTE

Active Liver™ er en tablett som kan bidra til å støtte leveren når du lever 'det gode liv'. Tabletten, som produseres i Sverige, inneholder en kombinasjon av ekstrakter fra ulike urter som mariatistel, artisjokk, gurkemeie og sort pepper samt næringsstoffet kolin. Artisjokk støtter oppunder den daglige lever- og galle-funksjonen. Innholdet av kolin bidrar til en normal leverfunksjon og fettstoffskifte.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 1 tablett daglig med væske. Bør ikke anvendes ved bruk av sterke blodfortynnende medisiner. Tas det andre medisiner, bør det gå 4 timer fra Active Liver.

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskuddet har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og livsstil.
Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.


Bilde

MARIATISTEL (Silibum marianum L. Gaertn.)
Silybum marianum, bedre kjent som mariatistel, har sin opprinnelse i området rundt Middelhavet. Mariatistel brukes både i mat og som medisinsk urt. Mariatistelen som brukes i denne tabletten er nøye utvalgt, tørket og utvunnet slik at de ønskede plantestoffene bevares.

ARTISJOKK (Cynara scolymus L.)
Artisjokk er en tistelaktig staude med kraftig, furet stilk og store blader. Artisjokken er en flerårig plante, som har vært kjent i området rundt Middelhavet i mer enn 2000 år. Det er de tørkede bladene fra planten som brukes her.

GURKEMEIE (Curcuma longa L.)
Gurkemeie er en staude i ingefærfamilien, som hører hjemme i det tropiske Sør-Asia. Gurkemeie gror vilt i skogen og trives ved temperaturer mellom 20 og 30 grader samt store mengder regn.

STØRRELSER

Bilde

30 tabletter

Bilde

60 tabletter

Bilde

120 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Active Liver™
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE  1 tablett  %RI
Mariatistel frukt (Silybum marianum L.) 250 mg *
standardisert til 80 % silymarin  
Artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.) 222 mg *
13,5:1 ekstrakt tilsvarende 2997 mg tørket urt  
Gurkemeierot ekstrakt (Curcuma longa L.) 150 mg *
10:1 ekstrakt tilsvarende 1500 mg rot  
Svart pepper ekstrakt (Piper nigrum L.) 10 mg *
standardisert til 40 % Piperin  
Kolin 85 mg *
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt   

 ANBEFALT DØGNDOSE
En tablett daglig med væske. Bør ikke anvendes ved bruk av sterke blodfortynnende medisiner. Tas det andre medisiner, bør det gå 4 timer fra Active Liver. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskuddet har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

INGREDIENSER
Mariatistel ekstrakt (Silybum marianum L.), artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.), kolin (kolinhydrogentartrat), fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), gurkemeie ekstrakt (Curcuma longa L.), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), standardisert sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, gummi arabikum, talkum, glyserin), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), potetstivelse. 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS