Apple Cider™

Denne bioaktive urtekombinasjonen bidrar til nedbrytelse av fett og en normal effektiv fordøyelse. Tabletten inneholder eplesiderpulver i kombinasjon med ekstrakt av artisjokk og løvetann samt kolin. Artisjokk bidrar til en normal fordøyelse. Kolin bidrar til et normalt fettstoffskifte og opprettholdelse av en normal leverfunksjon.

  • Nedbrytelse av fett
  • En normal fordøyelse
  • Enkel og praktisk måte å ta eplesidereddik

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 239,00
Veiledende pris: kr 239,00


Bilde
Bilde

NEDBRYTELSE AV FETT

Denne bioaktive urtekombinasjonen bidrar til nedbrytelse av fett og en normal fordøyelse. Tabletten er produsert i Skandinavia, og inneholder eplesiderpulver i kombinasjon med ekstrakt av artisjokk og løvetann samt kolin. Artisjokk bidrar til en normal fordøyelse. Kolin bidrar til et normalt fettstoffskifte og opprettholdelse av en normal leverfunksjon.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE 

2-3 tabletter daglig med et glass vann til frokost. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Oppbevares utilgjengelig for barn.

 

Bilde

APPLE CIDER™
NEDBRYTELSE AV FETT

For noen år siden fikk Siri fikk beskjed om at hun hadde lavt stoffskifte. Da kom også problemene med vekten. Hun forteller at hun har prøvd omtrent alt, men dessverre har hun ikke viljestyrke til å følge en streng diett.

Siri begynte med tablettene før sommeren i fjor, og har nå gått ned flere kilo. Det som er ekstra positivt er at huden også føles finere og hun er ikke lengre oppblåst i magen. Apple Cider™ finnes også som deilige gummies, og disse supplerer hun med på ettermiddagen. Trangen etter søtsaker er borte, og Siri forteller at hun anbefaler Apple Cider™ til alle hun kjenner.

Bilde

EPLER (Malus domestica, Borkh.)
Eplesidereddik har blitt brukt i matvarer som smakstilsetning og bevaring i mer enn 5 000 år. Eplesidereddiken i denne tabletten produseres ved å plukke epler, som deretter kaldpresses til must. Denne gjæres til eddik ved å legge til «Eddikens mor», en eddiksyrebakterie. Eplesidereddiken tørkes deretter til et fint pulver.

 

LØVETANN (Taraxacum offininale W.)
Løvetann blir rundt 10-30 cm høy og er forankret dypt ned i jorden ved hjelp av en sterk pælerot. Løvetann er rik på vitamin A og er også en god kilde til vitamin C.ARTISJOKK (Cynara scolymus L.)
Artisjokk er en rett, tistellignende flerårig plante, med en sterk og riflet stilk samt store blader. Artisjokkplanten er flerårig og har vært kjent i landene rundt Middelhavet i mer enn 2 000 år. I denne tabletten brukes de tørkede bladene.STØRRELSER

Bilde

60 tabletter

Bilde

120 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Apple Cider™
Vår vurdering

 

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 3 tabletter 
Eplesidereddikpulver 2160 mg
Artisjokkekstrakt (Cynara scolymus L.) 210 mg
13,5:1 som tilsvarer 2835 mg tørket urt  
Løvetannekstrakt (Taraxacum officinalis web.) 210 mg
5:1 som tilsvarer 1050 mg tørket urt  
Kolin 124 mg

 

 

 

 

 

 

 

ANBEFALT DØGNDOSE
2-3 tabletter daglig med et glass vann til frokost. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Oppbevares utilgjengelig for barn.

INGREDIENSER
Eplesidereddikpulver, cholin hydrogentartrat, artisjokkekstrakt (Cynara scolymus L.), løvetannekstrakt (Taraxacum officinalis web.), fyllmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose, di-kalsiumfosfat), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumstearat, hydroksypropylmetylcellulose), konsistensmiddel/-bevarer (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Produsert i Skandinavia.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS