Apple Cider™

  • Nedbrytelse av fett
  • En normal fordøyelse
  • En normal leverfunksjon
  • Enkel og praktisk måte å ta eplecider eddik
  • 60 og 120 tabletter

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 239,00
Veiledende pris: kr 239,00


Bilde
Bilde

NEDBRYTELSE AV FETT

Denne bioaktive urtekombinasjonen bidrar til nedbrytelse av fett og en normal effektiv fordøyelse. Tabletten er produsert i Skandinavia, og inneholder eplecider pulver i kombinasjon med ekstrakt av artisjokk og løvetann, samt kolin. Artisjokk bidrar til en normal fordøyelse. Kolin bidrar til et normalt fettstoffskifte og opprettholdelse av en normal leverfunksjon. 

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE 

Ta 2-3 tabletter med et glass vann til frokost. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. 


Bilde

APPLE CIDER™
NEDBRYTELSE AV FETT

For noen år siden fi kk Siri fikk beskjed om at hun hadde lavt stoffskifte. Da kom også problemene med vekta. Hun forteller at hun har prøvd omtrent alt. Dessverre så har hun heller ikke viljestyrke til å følge en streng diett.

Siden Siri begynte med tablettene før sommeren i fjor så har Siri nå gått ned fl ere kilo. Det som er ekstra positivt er at huden også føles fi nere og hun er ikke lengre oppblåst i magen. Apple Cider finnes også som deilige gummies og disse supplerer hun med på ettermiddagen. Trangen etter søtsaker er ikke der lengre og Siri forteller at hun anbefaler eplecider til alle hun kjenner.

Bilde

GRØNNE EPLER (Malus domestica, Borkh.)
Nylig har andre typer eddik begynt å bli berømte, spesielt gjelder dette eplecidereddik. Denne typen eddik har også andre helsemessige egenskaper, særlig når det kommer til å holde fordøyelsen vedlike, ved gikt og ved osteoporose. Den kan også bidra til å stimulere immunforsvaret og være fordelaktiv ved vektnedgang.

LØVETANN (Taraxacum offininale W.)
Løvetann blir rundt 10-30 cm høy og er forankret dypt ned i jorden ved hjelp av en sterk pælerot. Løvetann er rik på vitamin A og er også en god kilde til vitamin C.

ARTISJOKK (Cynara scolymus L.)
Artisjokk er en rett, tistellignende flerårig plante, med en sterk og riflet stilk samt store blader. Artisjokkplanten er flerårig og har vært kjent i landene rundt Middelhavet i mer enn 2 000 år. I denne tabletten brukes de tørkede bladene.

STØRRELSER

Bilde

60 tabletter

Bilde

120 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Apple Cider™
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 3 tabletter 
Eplecider eddik pulver 2160 mg
Artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.) 210 mg
13,5:1 ekstrakt tilsvarende 2835 mg tørket urt  
Løvetann ekstrakt (Taraxacum officinalis web.) 150 mg
5:1 ekstrakt tilsvarende 1050 mg tørket urt  
Kolin 124 mg
ANBEFALT DØGNDOSE: 
Ta 2-3 tabletter med et glass vann til frokost.
Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten, og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide og barn under 11 år.Oppbevares utilgjengelig for barn.

INGREDIENSER:
Eplecider eddik pulver, cholin hydrogentartrat, artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.), løvetann ekstrakt (Taraxacum officinalis web.), fyllmiddel (di-kalsium-fosfat), bindemiddel (polyvinylpyrrolidon) overflatebehandlingsmiddel (magnesiumstearat, hydroksypropylmetylcellulose), konsistensmiddel/-bevarer (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS