b-energy™

B-energy™ er en B-vitaminkapsel med kombinasjonsekstrakt av urter inkludert urteekstrakt som gjør opptaket lettere. Vitamin B2, B3, B6, B12, C, folsyre og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar dessuten til regulering av den hormonelle aktivitet og normale psykologiske funksjoner.

  • Høydosert vitamin B-kompleks.

  • Mental og hormonell balanse.

  • Reduserer tretthet og utmattelse.

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 165,00
Veiledende pris: kr 165,00


Bilde

MIN HISTORIE
B-energy™

– b-energy har fungert fra første dag. Jeg tar 2 kapsler sammen med frokosten min hver eneste morgen. Virkningen er over all forventning. Jeg kommer meg lettere gjennom dagen. b-energy gjør meg ikke hyperaktiv, men mer rolig og fokusert.


- Vivian

Bilde
Bilde

FUNKSJON OG OPPTAKELIGHET
Vitamin B2, B3, B6, B12, C, folsyre og magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar dessuten til regulering av den hormonelle aktivitet og normale psykologiske funksjoner. Pantotensyre bidrar til normale mentale funksjoner. Vitamin B6, C og folsyre bidrar til at immunsystemet fungerer som normalt.

b-energy™ er en B-vitaminkapsel med kombinasjonsekstrakt av urter inkludert ekstrakt av lang pepper. Lang pepper understøtter opptakeligheten og utnyttelsen av de andre urtene i kapselen.

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 18 år.

Bilde

Furubark (Pinus pinaster, Aiton)
Pinus pinaster, bedre kjent som fransk maritim furubark, har sin opprinnelse i landene rundt Middelhavet. I likhet med at man i Norden bruker furubarkmel i brød, har man rundt Middelhavet tradisjonelt brukt denne barken. I dag vet vi at barken har et naturlig innhold av proanthocyanidiner.

Lang pepper (Piper Longum L.)
Lang pepper understøtter opptakeligheten og utnyttelsen av urtene i denne kapselen.

STØRRELSER

Bilde

60 kapsler

Bilde

180 kapsler

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:b-energy™
Vår vurdering

INNHOLD PER DØGNDOSE 2 kapsler  %RI*
Vitamin C, L-ascorbisyre 400 mg 500
Thiamin (B1), thiaminmononitrat 25 mg 2272
Riboflavin (B2), riboflavin 20 mg 1429
Niacin (B3), nikotinamid 400 mg 2500
Vitamin B6, pyridoxinhydrochlorid 10 mg 714
Folsyre 400 μg 200
Vitamin B12, cyanocobalmin 1000 μg 40000
Biotin, D-Biotin 400 μg 800
Pantothensyre (Vitamin B5), calcium-D-pantothenat 100 mg 1667
Magnesium, magnesium-malat 60 mg 16
Frank Maritim furubark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton)
standardiseret til 40% proanthocyanidin
30 mg -
Lang pepper (Piber longum L.) 12 mg -
*RI = Referanseinntak / - = RI% ikke fastlagt    

 

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 18 år.

INGREDIENSER
Magnesiummalat, L-ascorbinsyre, niacinamid, kapselmateriale (hydroxypropylmethylcellulose), kalsium-D-pantothenat, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), tiamin mononitrate, fransk maritim furubark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton), riboflavin, pyridoxinhydrochlorid, lang pepper ekstrakt (Piper longum L.), sort pepper ekstrakt (Piber nigrum L.), antiklumpemiddel (siliciumdioxid), cyanokobalamin, folsyre, D-biotin.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS