BioDrain®

  • Den original danske urtetablett
  • Støtter lever- og gallefunksjonen
  • 2 tabletter 3 ganger daglig
  • 90 / 180 tabletter


Enkeltkjøp fra kr 375,00
Veiledende pris: kr 375,00


Bilde
Bilde

LEVER, STOFFSKIFTE OG TARMFUNKTION

BioDrain er en urtetablett, som tilfører kroppen din næringsstoffer og inneholder et kombinasjonsekstrakt av velkjente, tradisjonelle planter. BioDrain er et supplement til dine kostrutiner som har betydning for leveren, kroppens stoffskifte, fordøyelsen og din indre energi. Det essensielle næringsstoffet kolin, bidrar til bevarelse av en normal leverfunksjon. Mariatistel og løvetann understøtter leverfunksjonen. Artisjokk, sikori og loppefrøskall bidrar til å bevare en normal fordøyelse. Tabletten inneholder dessuten magnesium, som bidrar til et normalt stoffskifte og som er viktig for kroppens energiproduksjon og reduksjon av tretthet. 


Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 tabletter med et glass vann 3 ganger daglig i minimum 2 uker. Det anbefales å følge planen ytterligere 2 til 6 uker. Husk å drikke rikelig med vann (eller annen væske, som f.eks. te). Drikk minimum 1,5 liter daglig. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Spis variert, ikke for mye og vær fysisk aktiv. Drikk vann. Reduser eller utelukk ditt inntak av rødt kjøtt, alkohol, sjokolade, sukker, salt og fete matvarer. Øk ditt inntak av fullkornsprodukter, frisk frukt og grønnsaker. Tren moderat for å stimulere blodsirkulasjonen, pusten og fordøyelsen. Få en god og rolig nattesøvn og reduser stress. 

Bilde

ARTISJOKK (Cynara scolymus L.) 

Artisjokk er en tistelaktig staude med kraftig, furet stilk og store blader. Artisjokken er en flerårig plante, som har vært kjent i området rundt Middelhavet i mer enn 2000 år. Det er de tørkede bladene fra planten som brukes her.

LØVETANN (Taraxacum officinale Web.)

Løvetann blir mellom 10-30 cm høy, og er forankret i jorden ved en kraftig pælerot. Løvetann er rik på vitamin A og er samtidig en god kilde til vitamin C.


STØRRELSER

Bilde

90 tabletter

Bilde

180 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:BioDrain®
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE
6 tabl.  % RI*
Cikorie rot (Chicorium intybus L.) 1770 mg *
Pomerans ekstrakt 
bioflavonoider 35%
 
780 mg *
Loppefrøskaller (Plantago psyllium L.) 528 mg *
Spirulina ekstrakt (Arthrospira platensis L.) 360 mg
Rødkløver ekstrakt (Trifolium pratense L.)
- 5:1 utvunnet av 1.500 mg urt
360 mg
Løvetann ekstrakt (Taraxacum officinalis Web.)
- 5:1 utvunnet av 1.500 mg urt
300 mg
Artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.)
- 13,5:1 utvunnet av 2997 mg urt
222 mg
Løvetann ekstrakt (Taraxacum officinalis Web.)
- 5:1 utvunnet av 1.500 mg urt
300 mg
Gullris ekstrakt (Solidago virgaurea L.)
- 5:1 utvunnet av 1.000 mg urt
200 mg
Timian ekstrakt (Thymus vulgaris L.)
- 5:1 utvunnet av 875 mg urt
175 mg
Mariatistel ekstrakt (Silybum marianum L. Gaertn.)
- 5:1 utvunnet av 600 mg urt
120 mg
Cholin 91 mg
Magnesium  100 mg   *
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt     


ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 tabletter med et glass vann 3 ganger daglig i minimum 2 uker. Det anbefales å følge planen ytterligere 2 til 6 uker. Husk at drikke rikelig med vann (eller annen væske, som f.eks. te). Drikk minimum 1,5 liter daglig. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. 

SUPPLERENDE FORSLAG 
Spis variert, ikke for mye og vær fysisk aktiv. Drikk vann. Reduser eller 
utelukk ditt inntak av rødt kjøtt, alkohol, sjokolade, sukker, salt og fete matvarer. 
Øk ditt inntak av fullkornsprodukter, frisk frukt og grønnsaker. Tren moderat for 
at stimulere blodsirkulasjonen, pusten og fordøyelsen. Få en god og rolig nattesøvn 
og reduser stress. 


INGREDIENSER
Cikorie rot (Cichorium intybus L.), fyllemiddel (dicalciumfosfat, tricalciumfosfat, mikrokrystallinsk cellulose), citrus (Citrus aurantium L.), loppefrøskaller (Plantago psyllium L.), spirulina (Spirulina spp.), løvetann (Taraxacum officinale Web.), rødkløver (Trifolium pratense L.), artisjokk (Cynara scolymus L.), cholin-hydrogentartrat, gullris (Solidago virgaurea L.), timian (Thymus vulgaris L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalte av fettsyrer, silicumdioxid), mineral (magnesiumoxid), mariatistel (Silybum marianum Geartn). 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS