Hva er hydrolysert kollagen?

Hydrolysert kollagen, også kjent som kollagenpeptider, er kollagen som har blitt brutt ned til oppløselige aminosyrer, slik at det lett kan absorberes i blodet og fungere i harmoni med kroppen din.

Kollagen utgjør rundt 75 % av huden vår – det største organet i kroppen.

Når vi blir eldre, brytes kollagenet i huden ned. Dette bidrar blant annet til synlig aldring av huden, som tap av elastisitet, fine linjer og rynker. Vårt nye hydrolyserte Collagen Shot™ er en fin måte å holde de naturlige kollagennivåene høye på.

Hos New Nordic tror vi at det første steget mot sunn hud starter innenfra, og derfor er vi stolte av å kunne lansere det nyeste tilskuddet til vår Beauty In & Out™-serie, nemlig den svært effektive, hydrolyserte Collagen Shot™.

Collagen Shot™
Et banebrytende skjønnhetsprodukt fra Skandinavia!

Kollagen og ekstrakt fra grønne kaffebønner i en drikkeklar porsjonspakke.

New Nordic presenterer nye Collagen Shot™, som gir en daglig konsentrert dose på 5 g kollagen i en drikkeklar porsjonspakke. Kollagenet har en naturlig og frisk smak av bær, og er designet for å enkelt passe inn i din daglige skjønnhetsrutine.

Det anslås når vi når tjueårene produserer kroppen vår én prosent mindre kollagen hvert år. Collagen Shot™ inneholder førsteklasses hydrolysert marint kollagen kombinert med ekstrakt fra grønne kaffebønner som har et naturlig innhold av flavonoider og polyfenoler samt vitamin C, som bidrar til normal dannelse av kollagen og som har betydning for en normal fungerende hud. I tillegg så inneholder den også biotin som bidrar til å vedlikeholde en normal hud.

For eksepsjonelle resultater kan Collagen Shot™ kombineres med de andre produktene i Beauty In & Out™-serien, slik at du får en komplett skjønnhetsrutine. Dette er en skjønnhetsserie som jobber I harmoni med kroppen din.

KJØP NÅ

 

Den perfekte hudpleierutinen for å redusere fine linjer og rynker

New Nordic spesialiserer seg på urtebaserte kosttilskudd og skjønnhetsprodukter, som er basert på vitenskapelige studier. Resultatet er innovative, effektive og rene produkter, som jobber i harmoni med kroppen.

Vi tror at ved å bruke kosttilskudd og hudpleieprodukter med de samme aktive urte- og nærende ingrediensene, vil huden din få den beste behandlingen innenfra og ut. Dette er en ny og helhetlig måte å ivareta huden på.

Å behandle huden innenfra og ut er akkurat det vår nye og innovative skjønnhetsrutine handler om. Beauty In & Out™ er en revolusjonerende skjønnhetsbehandling, som gir bemerkelsesverdige resultater ved å støtte hudens komplette økosystem både på overflaten og under.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS