Blue Berry™ Øjenvitamin Gummies

Blue Berry™ Øjenvitamin Gummies inneholder en spesiell kombinasjon av ekstrakter fra blåbær, øyentrøst og tagetes samt vitamin A. Vitamin A bidrar til å vedlikeholde et normalt syn, mens blåbær og øyentrøst bidrar til å bevare øyets sunnhet.

  • Naturlige urteekstrakter
  • Naturlig farge- og smaksstoffer
  • Bevarer øyets sunnhet
  •  

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 276,00


Bilde
Bilde

FORSKJELLEN MELLOM NORDISKE OG AMERIKANSKE BLÅBÆR

Det er en forskjell mellom de nordiske, ville blåbærene og de blåbærene vi vanligvis kjøper i butikken. Sistnevnte er gjerne amerikanske blåbær, som er store og er nesten hvitfarget inni. De nordiske blåbærene er små, og farger munn og tenner mørkeblå når du spiser dem. Blåbær bidrar til å vedlikeholde et normalt syn samt øyets sunnhet. Blue Berry ™ Øjenvitamin Gummies fra New Nordic inneholder disse storslåtte, små, mørkeblå og ville blåbærene.

Bilde
Bilde

Blue Berry™ Øjenvitamin Gummies

Blue Berry™ Øjenvitamin Gummies inneholder en spesiell kombinasjon av ekstrakter fra blåbær, øyentrøst og tagetes samt vitamin A. Tagetesekstraktet fremstilles gjennom en spesiell prosess, slik at innholdet av lutein blir standardisert. Vitamin A bidrar til å vedlikeholde et normalt syn, mens blåbær og øyentrøst bidrar til å bevare øyets sunnhet.

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 gummies daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten, og bør ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og ammende samt barn under 11 år etter avtale med lege eller helsepersonell.

Bilde

BLÅBÆR (Vaccinium myrtillus L.)

Vaccinium myrtillus er en spesiell art, som hører hjemme i Nord-Europa og er en av de mest vanlige ville planter i Norge og Sverige. Det fine blåbærekstraktet i disse gummies er fremstilt av ville blåbær, som er mindre enn de dyrkede blåbærartene og verdsatt for den intense fargen og næringsinnholdet.

 

ØJENTRØST (Euphrasia officinalis L.)

Øyentrøst er mellom 5-40 cm høy. Det er en ettåring plante med taggete blader, hvite eller lyselilla blomster, mørke striper og en gul flekk. I produksjon av Blue Berry™ Øyenvitamin Gummies brukes det ekstrakt fra hele planten.

 

TAGETES (Tagetes erecta L.)

Tagetes er en plante med frisk grønt løv, og med blomster som kan minne om nelliker. Fargen varierer fra lysegul til oransje. Det er plantens kronblader som brukes i Blue Berry™ Øyenvitamin Gummies, og det er fra disse det utvinnes lutein.

 

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Blue Berry™ Øjenvitamin Gummies
Vår vurdering

INNHOLD PER DØGNDOSE                      
 2 gummies        % RI     
Blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 200 mg -
Øjentrøstekstrakt (Euphrasia officinalis L.) 100 mg -
Tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.)
- standardiseret til 20% lutein = 5 mg lutein
25 mg -
Vitamin A 200 mcg 25
*RI = Reference indtag / - = RI ikke fastlagt
   

 

 

DØGNDOSE
Ta 2 gummies daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten, og bør ikke erstatte en variert kost og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og ammende samt barn under 11 år etter avtale med lege eller helsepersonell.

INGREDIENSER:
Glukosesirup, sukker, geleringsmiddel (gelatin (kveg)), vann, blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.), blåbærjuicekonsentrat, øjentrøstekstrakt (Euphrasia officinalis L.), surhetsregulerende middel (sitronsyre), naturlig blåbæraroma, antioxidanter (L-askorbinsyre, alpha-tocopherol), fortykningsmiddel (agar), ekstrakt av tagetes (Tagetes erecta L.), retinylpalmitat.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS