Blue Berry™ Original

 • Den originale blåbærtablett med øyentrøst og lutein
 • 10 mg lutein pr. døgndose
 • Blåbær bidrar til å bevare øyets sunnhet
 • 120 tabletter

Pris

Enkeltkjøp fra kr 440,00

SPAR 20% PÅ PRODUKT ABONNEMENT

Slik fungerer det:

 1. Legg produktet i kurven du vil abonnere på
 2. Velg 'Abonnement' som betalingsmetode ved utsjekk.
 3. Velg hvor ofte du ønsker å få produktene levert.
 4. GRATULERER! Abonnementet ditt er opprettet, og du kan se frem til å motta det

Bilde
Bilde

BLUE BERRY

Blue Berry tablettene inneholder blåbær, tagetes (standardisert til å inneholde 10 mg lutein per daglig dose), og øyentrøst. Lutein er en karotenoid, som finnes naturlig i øyets makula - den delen av øyet som er ansvarlig for det sentrale synet.

Bilde

DØGNDOSE

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og bør verken erstatte et variert kosthold eller en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år etter samråd med lege. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.Bilde

ANBEFALES

 • Dersom du ønsker å holde øynene dine friske i mange år fremover.
 • Liker du å kunne nyte fordelene med supermat? Blue Berry er et naturlig kosttilskudd med ekstrakt av blåbær, som kan bidra til å opprettholde friske øyne.
 • Opplever du endringer i synet ditt og ønsker å gjøre noe med det?
Bilde

BLÅBÆR (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus er en spesiell variant av blåbær, som vokser i Nord-Europa. Den er en av de vanligste viltvoksende plantene i Sverige. Det fine blåbærekstraktet i denne tabletten er utvunnet fra viltvoksende blåbær, som er mindre enn dyrkede varianter av blåbær. De verdsettes for sin intense farge og høye næringsinnhold.

ØYENTRØST (Euphrasia officinalis L.)
Øyentrøst er en 5-40 cm høy ettårig plante med parvise og taggete blader, hvite eller fiolette blomster med mørke striper og en gul flekk. I denne tabletten brukes det ekstrakt av høy kvalitet.

TAGETES (Tagetes erecta L.)
Tagetes er en plante med friske, grønne blader og blomster som ligner på nelliker. Fargen varierer fra lyse gul til oransje. I Blue Berry brukes blomstens kronblader. Det er nemlig herfra man utvinner lutein.

STØRRELSER

Bilde

120 tabl.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Blue Berry™ Original
Vår vurdering

INNHOLD PER DØGNDOSE
 2 tabl.
Blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg
- 5:1 tilsvarer 2000 mg tørket frukt  
Øyentrøst ekstrak (Euphrasia officinalis L.) 200 mg
- 5:1 tilsvarer 1000 mg tørket blomst  
Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg
- standardisert til 10% lutein = 10 mg lutein  
Vindruekjerne ekstrakt (Vitis vinifera L.) 40 mg
- 25:1 tilsvarer 1000 mg tørkede kjerner  

 

 ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og bør verken erstatte et variert kosthold eller en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år etter samråd med lege. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.INGREDIENSER
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat), blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) øyentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.), vann, tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.), konsistensmiddel (karboksymetyl cellulose), vindruekjerne ekstrakt (Vitis vinifera L.), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetyl cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Copyright © 2017 New Nordic AS