Blue Berry™ Plus Øjenvitamin

 • Syn og vitalitet
 • A vitamin og zink bidrar til å bevare et normalt syn
 • 2 tabletter daglig
 • 60 / 120 / 240 tabletter
 • Ved kjøp av Blue Berry 240 tab – får man med 1stk Blue Berry Gummies  gratis på kjøpet
Pris
kr 246,00

Bilde
Bilde

SUNNHET OG VITALITET FOR ØYNENE

Blue Berry Plus Øjenvitamin™ anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes ekstrakt. Tagetes blomst ekstrakt har et standardisert innhold av 10 mg naturlig lutein, som også finnes i Macula, den gule flekken i øyet - den delen som er ansvarlig for det sentrale synet. Tabletten inneholder også vitamin A, sink og kobber. Vitamin A og sink bidrar til å bevare et normalt syn, og er essensielle næringsstoffer som hjelper med å bevare vitaliteten.

Bilde

DØGNDOSE

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og bør verken erstatte et variert kosthold eller en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år etter samråd med lege. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.Bilde

ANBEFALES

 • Dersom du ønsker å holde øynene dine friske i mange år fremover.
 • Liker du å kunne nyte fordelene med supermat? Blue Berry er et naturlig kosttilskudd med ekstrakt av blåbær, som kan bidra til å opprettholde friske øyne.
 • Opplever du endringer i synet ditt og ønsker å gjøre noe med det?
Bilde

BLÅBÆR (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus er en spesiell variant av blåbær, som vokser i Nord-Europa. Den er en av de vanligste viltvoksende plantene i Sverige. Det fine blåbærekstraktet i denne tabletten er utvunnet fra viltvoksende blåbær, som er mindre enn dyrkede varianter av blåbær. De verdsettes for sin intense farge og høye næringsinnhold.

ØYENTRØST (Euphrasia officinalis L.)
Øyentrøst er en 5-40 cm høy ettårig plante med parvise og taggete blader, hvite eller fiolette blomster med mørke striper og en gul flekk. I denne tabletten brukes det ekstrakt av høy kvalitet.

TAGETES (Tagetes erecta L.)
Tagetes er en plante med friske, grønne blader og blomster som ligner på nelliker. Fargen varierer fra lyse gul til oransje. I Blue Berry brukes blomstens kronblader. Det er nemlig herfra man utvinner lutein.

STØRRELSER

Bilde

60 tabl. / 120 tabl. / 240 tabl.

Bilde
Bilde
Bilde
 • Blue Berry™ inneholder ikke gluten
 • Blue Berry™ inneholder ikke meieriprodukter.
 • Blue Berry™ inneholder ikke animalske produkter.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Blue Berry™ Plus Øjenvitamin
Vår vurdering

INNHOLD PER DØGNDOSE
 2 tabletter  % ADT*
Blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg *
- 5:1 tilsvarer 2000 mg tørket frukt    
Øyentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.) 200 mg *
- 5:1 tilsvarer 1000 mg tørket blomst    
Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg *
- standardisert til 10% lutein = 10 mg lutein    
A vitamin 400 mcg 50
Sink 10 mg 100
Kobber 1 mg 100
ADT = anbefalt daglig tilførsel % av referanseverdi.
   
* = ADT ikke fastlagt.    

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og bør verken erstatte et variert kosthold eller en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år etter samråd med lege. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.INGREDIENSER
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.), øyentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.), vann, tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), overflatebehandlingsmiddel (vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetyl cellulose), sink (sinkoksid), kobber (kobbersulfat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), vitamin A (retinylacetat).

Copyright © 2017 New Nordic AS