Blue Berry™ Plus Øjenvitamin

  •     Øyne og syn
  •     Vitamin A og sink bidrar til å vedlikeholde et normalt syn
  •     60 / 120 / 240 tabletter

 

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 296,00
Veiledende pris: kr 296,00


Bilde
Bilde

SUNNHET OG VITALITET FOR ØYNENE

Blue Berry Plus Øjenvitamin™ anbefales til personer som ønsker hjelp til å bevare vitalitet og sunne øyne. Tablettene inneholder blåbær, øyentrøst og tagetes ekstrakt. Tagetes blomst ekstrakt har et standardisert innhold av 10 mg naturlig lutein, som også finnes i Macula, den gule flekken i øyet - den delen som er ansvarlig for det sentrale synet. Tabletten inneholder også vitamin A, sink og kobber. Vitamin A og sink bidrar til å bevare et normalt syn, og er essensielle næringsstoffer som hjelper med å bevare vitaliteten.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.Bilde

BLÅBÆR (Vaccinium myrtillus L.)

Vaccinium myrtillus er en spesiell art som hører hjemme i Nord-Europa og er en av de mest vanlige ville planter i Norge og Sverige. Det fine blåbærekstraktet i denne tabletten er fremstilt av ville blåbær, som er mindre enn de dyrkede blåbærartene og som er verdsatt for den intense fargen og næringsinnholdet.


ØYENTRØST (Euphrasia officinalis L.)

Øyentrøst er mellom 5-40 cm høy. Det er en ettåring plante med parvis motstilte, taggete blader, med hvite eller lyselilla blomster og mørkere striper og en gul flekk. I produksjon av Blue Berry™ er det ekstrakt fra hele planten, som blir brukt i tabletten.


 TAGETES (Tagetes erecta L.)

Tagetes er en plante med frisk grønt løv, og med blomster som kan minne om nelliker. Fargene varierer fra lysegul til oransje. Det er plantens kronblader som brukes i Blue Berry™, og det er fra disse det utvinner lutein.


STØRRELSER

Bilde

60 tabl. / 120 tabl. / 240 tabl.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Blue Berry™ Plus Øjenvitamin
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE   2 tabletter %RI
Blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg *
- 5:1 tilsvarer 2000 mg tørket frukt    
Øyentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.) 200 mg *
- 5:1 tilsvarer 1000 mg tørket blomst    
Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg *
- standardisert til 10% lutein = 10 mg lutein    
Vitamin A 400  μg RE 50
Sink 10 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt     

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

INGREDIENSER
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, tverrbundet natriumkarboksymetylcellulose), blåbær ekstrakt (Vaccinium myrtillus L.), øyentrøst ekstrakt (Euphrasia officinalis L.), tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetyl cellulose, vegetabilsk magnesiumsalt av fettsyrer, glyserol), sinkoksid, retinylacetat (A-vitamin), antiklumpemiddel (siliciumdioxid), kobbersulfat. 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS