Clear Brain™

 • Mental yteevne og hukommelse
 • Pantotensyre bidrar til en normal mental yteevne
 • Job bidrar til normale kognitive funksjoner
 • 60 / 180 tabletter

Pris

Enkeltkjøp fra kr 229,00

SPAR 20% PÅ PRODUKT ABONNEMENT

Slik fungerer det:

 1. Legg produktet i kurven du vil abonnere på
 2. Velg 'Abonnement' som betalingsmetode ved utsjekk.
 3. Velg hvor ofte du ønsker å få produktene levert.
 4. GRATULERER! Abonnementet ditt er opprettet, og du kan se frem til å motta det

Bilde
Bilde

HJERNENS YTEEVNE

Hjernen er den største og viktigste delen i nervesystemet ditt. Den inneholder milliarder av neuroner og huser alle dine tanker og følelser. Den mottar og koordinerer signaler fra sansene dine samt bevegelser og hukommelsen. Clear Brain er basert på en naturlig kombinasjon av ekstrakter samt vitaminer og mineraler. Innholdet av jod bidrar til normale kognitive funksjoner, som hukommelse, oppmerksomhet og konsentrasjon. Pantotensyre bidrar til normal mental yteevne. Tiamin, riboflavin, niacin, vitamin B6 og B12 reduserer tretthet og bidrar til at både nervesystemet og psykologiske funksjoner fungerer som normalt.

Bilde

DØGNDOSE

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd har til hensikt å supplere å kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør  kun etter avtale med lege og helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Bilde

ANBEFALES

 • De fleste blir litt mer glemsomme med alderen. For mange inntreffer dette allerede etter fylte 50.
 • Når du er stresset og bekymret slutter hjernen å tenke rasjonelt.
 • Frem mot og under eksamen, er det viktig at fokus og konsenstrasjon er på topp slik at man oppnår de beste resultater.
Bilde

VALNØTTER (Juglans regia L.)
Juglans regia - valnøttreet - stammer fra Karpatene. Valnøttens utseende minner oss om menneskets hjerne, og den inneholder mange fordelaktige næringsstoffer. Disse tablettene inneholder utvalgte valnøtter, som så har blitt malt og fremstilt slik at de foretrukne næringsstoffene er ivaretatt.. Dermed er du garantert et produkt av høy kvalitet.

FURUBARK (Pinus pinaster Aiton)
Pinus pinaster, bedre kjent som fransk, martim furubark, kommer opprinnelig fra landene rundt Middelhavet. De sør europeiske land har brukt furubark på samme vis som i Nord-Europa, der furubark ofte ble tilsatt melet når man skulle bake brød. I dag vet vi at denne barken inneholder et naturlig høyt nivå av de ettertraktede proantocyanidiner.

GRANATEPLE (Punica granatum L.)
Granateple stammer fra den vestlige delen av Himalaya. Granateple inneholder mange naturlige stoffer, som blant annet ellaginsyre. Granateplene i dette produktet har blitt utvunnet ved at cellulosen fjernes.


STØRRELSER

Bilde

60 tabletter

Bilde

180 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Clear Brain™
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 2 tbl. % ADT
Granateple ekstrakt (Punica granatum L.) 150 mg -
- standardisert til 40 % ellagsyre    
Grønn te ekstrakt (Camelliae sinensis L.) 150 mg -
- standardisert til 30 % L-theanin    
Fransk maritim furubark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton) 80 mg -
- standardisert til 40 % polyfenoler    
Valnøtt ekstrakt (Juglans regia L.) 50 mg -
- 5:1 tilsvarerende 250 mg tørket nøtt    
Sort pepper (Piper nigrum L.) 6 mg -
- standardisert til 40 % piperine    
Oregano olje (Origanum vulgare L.) 3 mg -
Tiamin (B1) 1,3 mg 120
Riboflavin (B2) 1,7 mg 120
Niacin 30 mg 188
Vitamin B6 2,1 mg 120
Folsyre 200 μg 100
Vitamin B12 2,7 μg 120
Pantotensyre  7 mg 120
Jod 150 μg 100
ADT = anbefalt daglig tilførsel    
% av referanseverdi    

ANBEFALT DØGNDOSE: Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd har til hensikt å supplere å kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør  kun etter avtale med lege og helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.

INGREDIENSER:  Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat dihydrat), granateple ekstrakt (Punica granatum, L.), grønn te ekstrakt (Camelliae sinensis, Kuntze), fransk maritim furubark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton), valnøtt ekstrakt (Juglans regia, L.), vitaminer (niacinamid, kalsium-D-pantotenat, syanokobalamin, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, tiamin mononitrat, folat), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sort pepper ekstrakt (Piper nigrum, L.), oregano olje (Origanum vulgare, L.), mineral (kaliumiodid).

Copyright © 2017 New Nordic AS