Collagen Shot™

  • Drikkeklar, høykonsentrert flytende kollagen med frisk bærsmak.
  • Kollagen hjelper med å forbedre hudens elastisitet og minsker synligheten av rynker.
  • Nøye sammensatte ingredienser med maritimt hydrolysert kollagenpeptid, ekstrakt av grønne kaffebønner, vitamin C og biotin.
  • 1 eske inneholder 15 porsjonspakker.

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 427,00


Bilde

SKJØNNHET INNENFRA
– VEIEN TIL VAKKER HUD

Nå blir det mye enklere å få i seg sin daglige dose med kollagen. Collagen Shot™ er en førsteklasses flytende shot med kollagen. Den er designet for å være en del av din daglige skjønnhetsrutine. De drikkeklare porsjonspakkene har en frisk bærsmak, og er en fornøyelse å drikke – enten hjemme eller mens du er på farten.

NYHET I NORGE

New Nordic, med mer enn 30 års erfaring, er blant de første på markedet som har utviklet flytende kollagen shots. Dette har vi gjort for å gjøre det enda enklere å få i seg den rette mengden kollagen i en travel hverdag.

Vårt utvalg av kollagenprodukter består av tabletter, pulver og nå flytende kollagenpeptider. New Nordic har et bredt utvalg av produkter, som forbedrer hudens elastisitet og motvirker synligheten av rynker.

Bilde

ANBEFALT DAGLIG DOSE

Ta en shot daglig. Åpnes ved å vri av toppen. Deretter kan du drikke direkte av porsjonspakken. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold og en sunn livsstil. Anbefales ikke til gravide, ammende eller barn under 11 år uten i samråd med lege. Oppbevares utilgjengelig for barn. Inneholder søtstoffer. Overdreven bruk kan virke avførende.

Bilde

DERFOR ANBEFALER VI KOLLAGEN TIL HUDEN DIN

Collagen Shot™ inneholder førsteklasses hydrolysert kollagenpeptid, som hjelper med å forbedre hudens elastisitet og motvirker synligheten av rynker. Hver shot inneholder også ekstrakt fra grønne kaffebønner, som har et rikt innhold av flavonoider og polyfenoler samt vitamin C, som bidrar til normal dannelse av kollagen og som har betydning for en normal fungerende hud. I tillegg så inneholder den også biotin som bidrar til å vedlikeholde en normal hud. Collagen Shot™ kan kombineres med de andre produktene i New Nordics kollagenserie for en komplett Beauty In & Out-rutine, som kan gi eksepsjonelle resultater.

Derfor mener vi i New Nordic at du alltid skal starte med å pleie huden innefra.

Bilde

GRØNNE KAFFEBØNNER
COFFEA CANEPHORA L.

Grønne kaffebønner har et rikt innhold av flavonoider og polyfenoler. Flavonoider inneholder mye antioksidanter.

COLLAGEN FILLER™ SERIE

Alle produktene i serien inneholder kollagen som hjelper med å forbedre hudens fasthet og redusere synligheten av rynker og fine linjer.

Bilde

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Collagen Shot™
Vår vurdering

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 1 shot
%RI*
Hydrolysert maritim kollagen peptid (Fisk) 5000 mg -
Grønne kaffebønner ekstrakt (Coffea arabica L.) 3550 mg -
Vitamin C
30 mg 37
Biotin 100 µg 200
*RI = Referenceindtag / - =RI er ikke fastlagt
   

 INGREDIENSER
Vann, maritimt kollagen (fisk), grønne kaffebønner (Coffea arabica L.), søtstoff (erytritol, steviolglykosider), eplejuicekonsentrat, geleringsmidler (akasiegummi, pektin, solsikkelecitin), surhetsregulerende midler (sitronsyre, eplesyre), vitaminer (L-askorbinsyre, biotin) naturlig smak (tranebær, bringebær, blåbær, sitron).

INNFOLD PR. DØGNDOSE
Ta en shot daglig. Åpne ved å vri toppen av og drikk direkte. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år uten samråd med lege eller helsepersonell. Oppbevares utilgjengelig for barn. Inneholder søtstoffer. Overdreven bruk kan virke avførende.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS