Cran Berry™

  • Sunne urinveier
  • Surkirsebær kombinert med høykonsentrert tranebærekstrakt
  • Surkirsebær kan bidra til å opprettholde sunne urinveier
  • Kun én tablett om dagen

KORT HOLDBARHET: 31/01-24


Enkeltkjøp fra kr 49,00
Veiledende pris: kr 245,00


SUNNE URINVEIER

Cran Berry™ er et kosttilskudd, som er basert på tranebærekstrakt med et konsentrert og standardisert innhold av proanthocyanidiner i kombinasjon med surkirsebær, tyttebær og vitaminer. En Cran Berry™-tablett gir 36 mg proanthocyanidiner, noe som tilsvarer en kvart til en halv liter med tranebærjuice. Surkirsebær bidrar til å opprettholde sunne urinveier, vitamin C og B6 bidrar til at immunsystemet fungerer normalt og niacin hjelper til med å opprettholde normale slimhinner.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Bilde

TRANEBÆR (Vaccinium macrocarpon L.)

Det fine tranebærekstraktet i denne tabletten er fremstilt av tranebær som plukkes om høsten når frukten har fått sin karakteristiske dype røde farge. Deretter blir bærene renset og sortert før de gjennomgår en optimert ekstraheringsprosess, som bevarer de ønskede plantestoffene.

STØRRELSER

Bilde

30 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Cran Berry™
Vår vurdering

INNHOLD PER DØGNDOSE 1 tablet % ADT
Surkirsebærekstrakt (Prunus cerasus L.) 5:1 500 mg -
Tranebærekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.) 120 mg -
standardisert til 30 % PAC    
Tyttebærekstrakt (Vaccinium vitis-idaea L.) 5:1 40 mg -
Niacin 16 mg 100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Vitamin C 80 mg 100

 

RI = Referanseinntak

Anbefalt døgndose
Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. 

INGREDIENSER
Surkirsebærekstrakt (Prunus cerasus L.)*, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natriumcarboxymethylcellulose), tranebærekstrakt (Vaccinium macrocarpon L.)*, askorbinsyre*, tyttebærekstrakt (Vaccinium vitis-idaea L.), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalt av vegetabilske fettsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glycerol), nikotinamid*, antiklumpemiddel (siliciumdioxid), pyridoxine hydrochloride*, ekstrakt av sort pepper (Piper nigrum L.).

* fra utenfor EU

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS