Facebook Pixel

Easy Digest™

 • God fordøyelse
 • Regelmessig tarmfunksjon
 • Normal funksjon av fordøyelsesenzymer
 • 60 tabletter

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

 • Alltid 20 % rabatt på produktet
 • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
 • Ingen bindingstid – eller krav til minstekjöp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

Pris

Enkeltkjøp fra kr 218,00


Bilde
Bilde

FORDØYELSE & TARMFUNKSJON

Easy Digest™er en urte- og mineraltablett. Innholdet av kattost, ingefær og artisjokk bidrar til å opprettholde en regelmessig tarmfunksjon og en god fordøyelse. Kalsium bidrar til å opprettholde fordøyelsesenzymenes normale funksjon. Det er mange forhold som kan virke inn på fordøyelsesenzymenes funksjon, så vel som tarmfunksjonen og fordøyelsen.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE 

Ta 2 tabletter med et glass vann rett før et måltid og 2 tabletter ved sengetid.  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten  og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn.  Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller  barn under 11 år. 

Bilde

ANBEFALES

 • Unngå stressende situasjoner. En avslappet livsstil hjelper ikke bare til å opprettholde en sunn avføring, men opprettholder også sunne fordøyelsesenzymer. Fordøyelsesenzymer bryter ned maten vår til næringsstoffer slik at kroppen din kan absorbere den.
 • Drikk vann. Forsikre deg om at du får i deg nok væske om dagen, og husk at varmt vær øker fordampingen av kroppsvæsker, noe som kan føre til dehydrering og hard mage.
 • Spis mye fiber og fiberrik mat som frukt og grønnsaker. kasser, kli, brød og korn.
 • Hold deg i bevegelse og vær aktiv. Trening stimulerer avføringen.
Bilde

KATTOST (Malva sylvestris)
Malva sylvestris, bedre kjent som kattost, hører hjemme i Vest-Europa. Blomstene har et naturlig innhold av planteslim. Kattost brukes som en grønnsak, og blir anvendt for å opprettholde en regelmessig tarmfunksjon og en god fordøyelse. De blomstene som anvendes i denne tabletten er nøye utvalgt, tørket og ekstrahert, slik at de ønskede plantedelene bevares. Det garanterer for høy kvalitet.

INGEFÆR (Zingiber officinale)
Zingiber officinale Roscoe, bedre kjent som ingefær, kommer opprinnelig fra det sørøst asiatiske øyrike som inkluderer Indonesia og Filippinene. Ingefærplantens rot stengel har i årtusener vært brukt som krydder i både asiatiske og vestlige kulturer. Moderne forskning har påvist sammenhengen mellom ingefærs tradisjonelle anvendelse og de gode innholdsstoffene i plantens rot stengel. 

ARTISJOKK (Cynara scolymus L.)
Artisjokk er en rett, tistellignende flerårig plante, med en sterk og riflet stilk samt store blader. Artisjokkplanten er flerårig og har vært kjent i landene rundt Middelhavet i mer enn 2 000 år. I denne tabletten brukes de tørkede bladene.

STØRRELSER

Bilde

60 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Easy Digest™
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE         4 Tabl.       %RI*
Kattost ekstrakt (Malva sylvestris L:) 5:1 400 mg -
Artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus L.)    
13,5:1 med et naturlig innhold av cynarin 400 mg  -
Ingefær ekstrakt (Zingiber officinale, Roscoe)    
10:1 med et naturlig innhold av gingeroler 300 mg -
Basilikum olje (Ocimum basilicum)  36 mg -
Sort pepper ekstrakt (Piper nigrum)    
standardisert til 40% piperin  30 mg -
Vitamin C  80 mg 100
Kalsium 120 mg  15
Magnesium 375 mg 100
*RI= Referanseinntak/ – = RI ikke fastlagt    

ANBEFALT DØGNDOSE 
Ta 2 tabletter med et glass vann rett før et måltid og 2 tabletter ved sengetid.  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten  og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn.  Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller  barn under 11 år. 

INGREDIENSER
Magnesiumhydroksid, fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat, kryssbundet natriumkarboksymetyl-cellulose), kattost ekstrakt (Malva sylvestris, L.), artisjokk ekstrakt (Cynara scolymus, L.), kalsiumkarbonat, ingefær ekstrakt (Zingiber officinale, Roscoe), inulin fra sikorirot, askorbinsyre, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmidler (hydroksypropylmetyl-cellulose, glyserol, magnesiumsalter av fettsyrer,), modifisert potetstivelse, basilikumolje (Ocimum basilicum, L.), sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.).

Copyright © 2017 New Nordic AS