Equazen®

  • Familiens smarte valg
  • En sammensetning av omega 3 og omega 6 fettsyrer fra fisk og nattlys
  • 180 / 420 kapsler

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 513,00
Veiledende pris: kr 513,00


Bilde
Bilde

LIVSVIKTIGE FETTSYRER
Kroppen vår trenger de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, men kan ikke lage disse selv.

Derfor må de tilføres via kosten. Equazen® inneholder en spesiell kombinasjon av disse fettsyrene, som er utvunnet av fisk og planten nattlys, og er en enkel og behagelig måte å sikre det daglige behovet på.

De viktigste omega-3 fettsyrene er EPA og DHA. Disse fin­nes det framfor alt rikelig av i fet fisk, som står for drøyt 80 % av det totale inntaket av EPA og DHA i kosten. Vi bør derfor spise fet fisk minst 3 ganger i uken for å få i oss nok av disse fettsyrene.

FORENKLER LESEEVNEN
Equazen® er utviklet av noen av verdens fremste fettsyreforskere. Fiskeoljen i Equazen® inneholder dessuten den høyeste meng­den EPA som naturen selv kan gi.

Flerumettede fettsyrer og dens rolle for barns innlæring er et voksende forskningsområde. I en ny svensk studie* har man for første gang vist at et tilskudd av omega-3 og omega-6 kan forbedre leseevnen. Studien pågikk under seks måne­der og involverte 154 svenske skolebarn i 9-års alderen.

Bilde

POPULÆR I ALLE ALDRE

Equazen ® er det produktet som har flest studier med barn og ungdom innenfor sitt område og er derfor trygg å bruke. Dessuten inneholder equazen® kun naturlige oljer av høy kva­litet og produktet er testet gjennom hele tilvirkningsproses­sen med hensyn til renhet.

For å passe alle aldre finnes eye q® som kapsler, tygge­kapsler og flytende. Tyggekapslene har en naturlig smak av jordbær, og flytende Equazen ® med sitronsmak og vaniljesmak, som begge har blitt store favoritter blant de som ikke kan svelge kapsler.

STØRRELSER

Bilde

180 kapsler

Bilde

420 kapsler

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Equazen®
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 

6 kaps.

%RI

Fiskeolje (Omega 3) 

2400 mg

-

hvorav:

-

EPA tilsvarer

558 mg

-

DHA tilsvarer

174 mg

-

Nattlysolje (Omega 6)

600 mg -

hvorav:

-
GLA tilsvarer 60 mg  -

Vitamin E

9,6 mg

*RI = Referanseinntak. – = RI er ikke fastlagt.


ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 kapsler daglig i forbindelse med måltid. Er det første gang du tar eye q®, er den anbefalte døgndosen 6 kapsler i 12 uker. Deretter 2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid. Det er samme dosering til barn, ungdom og voksne. Om du tar medisiner og er usikker, ber vi deg om å ta kontakt med legen din. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd erstatter ikke en variert kost og sunn livsstil. Opp-bevares utilgjengelig for barn.

INGREDIENSER
Fiskeolje, kapselskall (gelatin fra storfe, glyserol, destillert vann), nattlysolje (Oenohera biennis) og antioksidasjonsmiddel (naturlig D-alpha-tokoferol fra soya*).

* Anbefales fra 18 mnd, og at man starter med flytende eye q®.

** GMO-fri soya = Fri for Genmodifiserte organismer.

Allergisk mot fisk? Ved utvinning av oljen i eye q, vaskes alle proteinrester bort, derfor kan de fleste fiskeallergikere ta produktet.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS