Equazen® flytende med sitron

Equazen® inneholder en spesiell kombinasjon av de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, som er utvunnet av fisk og planten nattlys, og er en enkel og behagelig måte å sikre det daglige behovet på.

  • Familiens smarte valg.
  • En sammensetning av omega-3 og omega-6 fra fisk og nattlys.
  • Flytende med smak av sitron

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 301,00


Bilde
Bilde

LIVSVIKTIGE FETTSYRER
Kroppen vår trenger de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, men kan ikke lage disse selv. Derfor må de tilføres via kosten. Equazen® inneholder en spesiell kombinasjon av disse fettsyrene, som er utvunnet av fisk og planten nattlys, og er en enkel og behagelig måte å sikre det daglige behovet på. De viktigste omega-3 fettsyrene er EPA og DHA. Disse finnes det framfor alt rikelig av i fet fisk, som står for drøyt 80 % av det totale inntaket av EPA og DHA i kosten. Vi bør derfor spise fet fisk minst 3 ganger i uken for å få i oss nok av disse fettsyrene.

FORENKLER LESEEVNEN
Equazen® er utviklet av noen av verdens fremste fettsyreforskere. Fiskeoljen i Equazen® inneholder dessuten den høyeste mengden EPA som naturen selv kan gi. Flerumettede fettsyrer og dens rolle for barns innlæring er et voksende forskningsområde. I en svensk studie påviste man for første gang at et tilskudd av omega-3 og omega-6 kan forbedre leseevnen. Studien pågikk i seks måneder og involverte 154 svenske skolebarn i 9-års alderen.

Bilde

POPULÆR I ALLE ALDRE
Equazen® er det produktet som har flest studier med barn og ungdom innenfor sitt område og er derfor trygg å bruke. Dessuten inneholder Equazen® kun naturlige oljer av høy kvalitet, og produktet er testet gjennom hele tilvirkningsprosessen med hensyn til renhet.

For å passe alle aldre finnes Equazen® som kapsler, tyggekapsler og flytende. Tyggekapslene har en naturlig smak av jordbær, og flytende Equazen® finnes med enten sitronsmak eller vaniljesmak, som begge har blitt store favoritter blant de som ikke kan svelge kapsler.

VARIANTER

Bilde

200 ml. m. sitron

Bilde

200 ml. m. vanilje

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Equazen® flytende med sitron
Vår vurdering

INNHOLD PER DØGNDOSE 5 ml 15 ml %RI
Fiskeolje (Omega 3) 620 mg 1860 mg -
Totalt omega-3-fettsyrer 300 mg 900 mg  
hvorav:      
Eikosapentaensyre EPA 186 mg 558 mg -
Dokosahexaensyre DHA 58 mg 174 mg -
Nattlysolje (Omega 6) 200 mg 600 mg -
hvorav:      
Totalt omega-6-fettsyrer 410 mg 1230 mg -
hvorav:      
Gammalinolensyre (GLA) 20 mg 60 mg -
*RI = Referanseinntak. – = RI er ikke fastlagt.      

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 5 ml (1 ts) daglig i forbindelse med måltid. Den første gangen du tar flytende Equazen® anbefales det å ta den anbefalte døgndosen på 15 ml i 12 uker. Deretter 5 ml daglig i forbindelse med et måltid. Det er samme dosering til barn, ungdom og voksne. Om du tar medisiner og er usikker, ber vi deg om å ta kontakt med legen din. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd erstatter ikke en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. For barn fra 3 år og voksne.

INGREDIENSER
Solsikkeolje (Helianthus annuus L.), fiskeolje, nattlysolje (Oenothera biennis L.), naturlig sitronaroma, antioksidasjonsmiddel: tokoferol-rikt ekstrakt.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS