eye q® flytende m. vanilje

  • Med vaniljesmak
  • Viktige fettsyrer for barn, ungdom og voksne
  • 1 tsk (5 ml) daglig (3 tsk (15 ml) daglig i de første 12 ukene)
Pris
kr 249,00

Image
Image
Image

eye q® FLYTENDE
eye q Inneholder en sammensetning av omega-3 og omega-6 fettsyrer fra fiskeolje og nattlysolje. Fiskeoljen kommer fra bærekraftige kilder av fet fisk som for eksempel sardiner, som er kjent for sitt naturlig høye innhold av EPA. Våre oljer oppfyller EU's krav med hensyn til renhet.

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta en ts (5 ml) daglig i forbindelse med et måltid. Er det første gang du bruker eye q, eller om du har hatt et lengre opphold, er den anbefalte døgndosen 3 ts (15 ml) daglig i forbindelse med et måltid i 12 uker. Deretter kan inntaket reduseres til 1 ts (5 ml) daglig. Om du tar medisiner og er usikker på samtidig bruk, ber vi deg kontakte din lege. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd erstatter ikke en variert kost. Oppbevares tørt og i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Rist flasken før bruk. Åpnet flaske oppbevares i kjøleskap. Kald olje kan være uklar. Bør brukes innen 3 måneder etter åpning.

VARIANTER

Image

200 ml. m. sitron

Image

200 ml. m. vanilje

Image
Image

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:eye q® flytende m. vanilje
Vår vurdering


ANBEFALT DØGNDOSE: Ta en ts (5 ml) daglig i forbindelse med et måltid. Er det første gang du bruker eye q, eller om du har hatt et lengre opphold, er den anbefalte døgndosen 3 ts (15 ml) daglig i forbindelse med et måltid i 12 uker. Deretter kan inntaket reduseres til 1 ts (5 ml) daglig. Om du tar medisiner og er usikker på samtidig bruk, ber vi deg kontakte din lege. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd erstatter ikke en variert kost. Oppbevares tørt og i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Rist flasken før bruk. Åpnet flaske oppbevares i kjøleskap. Kald olje kan være uklar. Bør brukes innen 3 måneder etter åpning.


INGREDIENSER: Solsikkeolje, naturlig EPA-rik fiskeolje og nattlysolje, naturlige smakstilsetninger fra vanilje, naturlig E vitamin (D-alpha tokoferol fra GMO*-fri soya). *GMO-fri = Fri for genmodifiserte organismer.

Copyright © 2017 New Nordic AS