Equazen eye q® tyggekapsler

Equazen® inneholder en spesiell kombinasjon av de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, som er utvunnet av fisk og planten nattlys, og er en enkel og behagelig måte å sikre det daglige behovet på.

  • Tyggekapsler med jordbærsmak.
  • Familiens smarte valg.
  • En sammensetning av omega-3 og omega-6 fettsyrer fra fisk og nattlys.

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 896,00
Veiledende pris: kr 896,00


Bilde
Bilde

LIVSVIKTIGE FETTSYRER
Kroppen vår trenger de essensielle fettsyrene omega-3 og omega-6, men kan ikke lage disse selv.

Derfor må de tilføres via kosten. Equazen® inneholder en spesiell kombinasjon av disse fettsyrene, som er utvunnet av fisk og planten nattlys, og er en enkel og behagelig måte å sikre det daglige behovet på.

De viktigste omega-3 fettsyrene er EPA og DHA. Disse finnes det framfor alt rikelig av i fet fisk, som står for drøyt 80 % av det totale inntaket av EPA og DHA i kosten. Vi bør derfor spise fet fisk minst 3 ganger i uken for å få i oss nok av disse fettsyrene.

FORENKLER LESEEVNEN
Equazen® er utviklet av noen av verdens fremste fettsyreforskere. Fiskeoljen i Equazen® inneholder dessuten den høyeste mengden EPA som naturen selv kan gi.

Flerumettede fettsyrer og dens rolle for barns innlæring er et voksende forskningsområde. I en svensk studie påviste man for første gang at et tilskudd av omega-3 og omega-6 kan forbedre leseevnen. Studien pågikk i seks måneder og involverte 154 svenske skolebarn i 9-års alderen.

Bilde

POPULÆR I ALLE ALDRE
Equazen® er det produktet som har flest studier med barn og ungdom innenfor sitt område og er derfor trygg å bruke. Dessuten inneholder Equazen® kun naturlige oljer av høy kvalitet, og produktet er testet gjennom hele tilvirkningsprosessen med hensyn til renhet.

For å passe alle aldre finnes Equazen® som kapsler, tyggekapsler og flytende. Tyggekapslene har en naturlig smak av jordbær, og flytende Equazen® finnes med enten sitronsmak eller vaniljesmak, som begge har blitt store favoritter blant de som ikke kan svelge kapsler.

STØRRELSER

Bilde

180 kapsler

Bilde

420 kapsler

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Equazen eye q® tyggekapsler
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 2 kaps. 6 kaps. %RI
Fiskeolja 800 mg 2400 mg -
Totalt omega-3 fettsyror 300 mg 900 mg  
varav: eikosapentaensyra (EPA 186 mg 558 mg -
och: dokosahexaensyra (DHA) 58 mg 174 mg -
Nattlysolja 200 mg 600 mg -
Totalt omega-6 fettsyror 150 mg 450 mg -
varav: gammalinolensyra (GLA) 20 mg 60 mg -
Vitamin E 3,6 mg a-TE 10,8 mg a-TE 30 / 80
*RI = Referanseinntak. – = RI er ikke fastlagt.      


ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 tyggekapsler daglig i forbindelse med måltid. Er det første gang du tar eye q, er den anbefalte døgndosen 6 tyggekapsler i 12 uker. Deretter 2 tyggekapsler daglig i forbindelse med et måltid. Det er samme dosering til barn, ungdom og voksne. Om du tar medisiner og er usikker, ber vi deg om å ta kontakt med legen din. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd erstatter ikke en variert kost og sunn livsstil. Opp-bevares utilgjengelig for barn.

INGREDIENSER
Fiskeolje, nattlysolje (Oenohera biennis), kapselskall (glyserol, gelatin fra storfe, destillert vann, xylitol, naturlig ), og antioksidasjonsmiddel (naturlig D-alpha-tokoferol fra soya*), naturlig smak av jordbær.

* Anbefales fra 18 mnd, og at man starter med flytende eye q®.

** GMO-fri soya = Fri for Genmodifiserte organismer.

Allergisk mot fisk? Ved utvinning av oljen i eye q, vaskes alle proteinrester bort, derfor kan de fleste fiskeallergikere ta produktet.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS