Ja takk! Jeg ønsker å bestille Blue Berry Plus Øjenvitamin til halv pris på første pakken. Deretter mottas 1 eske Blue Berry Plus Øjenvitamin 120 tabletter hver 2.mnd (440 kr – 10 % rabatt). Frakt og ekspedisjonsgebyr på 39 NOK kommer i tillegg. Det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser knyttet til ditt abonnement. Du kan når som helst endre eller justere abonnementet. Tilbudet gjelder kun nye kunder.

Bilde

Mona

65, frisk og sprudlende, lever et aktivt liv

Mona er en frisk og sprudlende kvinne. Hun har mange jern i ilden og har et sosialt og aktivt liv. For noen år siden fikk hun problemene med øynene. Kaldt vær, vind og sol – på enkelte dager ble det en stor utfordring å være ute. Mona oppsøkte en ekspert som antok at problemet var aldersrelatert, og at det ikke var noe å gjøre med.

Mona merket raskt en forandring. Øynene ble klarere og de sluttet å renne. En dag Mona var ute og kjørte med barnebarnet sitt, opplevde hun noe hyggelig. – Mormor, du har glemt brillene dine, sa hennes 10-årige barnebarn. Da forstod hun hvilken positiv effekt Blue Berry hadde. – Optikeren min er positivt overrasket over hvor godt øynene mine fungerer nå. Og selvfølgelig forteller jeg vennene mine om de fantastiske tablettene, sier Mona med et smil.

Madeleine

liker naturen, maler vakre plante og landskaper

"På mine eldre år har synet begynt å bli svakere. Dette gjorde meg veldig trist, ettersom jeg elsker å male. Dette er en hobby som er krevende for øynene og der jeg trenger et godt syn. Da jeg gikk til min optiker fikk jeg beskjed om at dette var aldersrelatert,

Jeg la merke til en annonse for Blue Berry og kjøpte en eske hos mitt lokale helsebutikk. Jeg begynte å ta tablettene allerede samme dag. Nå har jeg tatt Blue Berry i nesten ett år, og jeg er veldig fornøyd med produktet. Jeg maler ofte og humøret mitt er mye bedre."

Bilde
Bilde

Grete

70, glad for at lese ukeblade på sengen om kvelden

Grete er spesielt glad i å lese et ukeblad på sengen om kvelden. - Jeg koser meg skikkelig når jeg ligger og slapper av med ukebladet før jeg skal sove. Det gir en slik deilig ro. Dessverre begynte ynene mine å tøyse, og jeg følte at jeg måtte gjøre noe for synet mitt. Jeg hadde tidligere brukt øyetabletten Blue Berry før, så jeg sendte mannen min for å kjøpe en eske.

Jeg er veldig glad! Jeg synes faktisk også at jeg kan se teksten på TV skjermen mye bedre nå. Og jeg nyter å kunne lese ukebladet mitt på sengen i gjen. Så jeg er veldig fornøyd. Jeg føler meg trygg på å ta 2 Blue Berry tablette hver dag, og tar dem hver morgen til frokosten. Det hjelper meg med å bevare gode øyne og et godt syn.

Copyright © 2017 New Nordic AS