Fuktboost Duo

Fuktboost Duo: Hyaluronic Active 30 tabletter + Hyaluronic Active Serum

  • Intens fuktforsterker
  • Minimerer synligheten av rynker og fine linjer
  • Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen
  • Parfymefri
  • Passer til alle hudtyper
  • Kun 1 tablett daglig

Enkeltkjøp fra kr 850,00
Veiledende pris: kr 1 069,00


Bilde

INTENS FUKTFORSTERKER - Hyaluronic Active Serum™

Det er mange gode grunner til å velge vårt nye Hyaluronic Active Serum™, spesielt hvis du ønsker å løfte, fukte og stramme opp huden. Dette serumet er rikt på hyaluronsyre og tindved, som er med på å gi huden et penere og mer ungdommelig utseende. Serumet, som ellers er parfymefritt, er genialt for tørr, normal og sensitiv hud. Tindved har et høyt innhold av antioksidanter som beskytter huden. Tindved er kjent som en kilde til C-vitamin, som er et viktig vitamin når det kommer til hud. Den inneholder også squalane, som virker pleiende, beskyttende og fuktgivende på huden.

Innholdet av finmolekylær hyaluronsyre gjør serumet ekstremt effektiv mot fine linjer, rynker og tørr hud. Inneholder tre forskjellige typer hyaluronsyre-molekyler og tindved som er rik på C-vitamin. I tillegg inneholder det squalane, som er kjent for å forebygge tørr hud. Serumet er enkelt å påføre da det har en lett kremkonsistens som trekker raskt inn i huden.

 

Slik bruker du serumet:

  • Påføres ren hud morgen og kveld
  • Bruk den før Natural Magic™ Anti-Aging Cream

Til normal, tørr og sensitiv hud. Parfymefri. Testet under dermatologisk kontroll.

Bilde

SKIN CARE™ HYALURON ACTIVE

Skin Care ™ Hyaluron Active er ikke bare et supplement mot linjer og rynker, men  også en god støtte for å sikre hudens fylde. Huden mister fylden og fukt  når nivået av hyaluronsyre minskes med alderen. Skin Care ™ Hyaluron Active kan redusere fine linjer og rynker og gi huden en frisk glød. Skin Care ™ Hyaluron Active tablett er designet for å forhindre synlige aldringstegn i huden. For å vitalisere hudens utseende og bidra til å opprettholde hudens elastisitet. Hyaluronsyre er et velkjent substans.

Tindved er en klassisk nordisk ingrediens som hjelper med å opprettholde sunn hud. Tagetes har et naturlig innhold av lutein. C-vitamin beskytter celler mot oksidativt stress - en av de vanlige årsaker til synlige aldringstegn i huden. Vitamin C bidrar også til normal dannelse av kollagen som er viktig for normal fungerende hud. Kollagen er en viktig strukturell komponent i flere hudvev, blant andre. bindevev, inkl. elastin, som har en effekt på fastheten i huden.

Bilde

HVA ER HYALURONSYRE

Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå og finnes naturlig i kroppen. En av hyaluronsyrens egenskaper er evnen til å binde hundrevis av ganger sin egen vekt i vann. Se for deg en svamp som trekker til seg og holder på fuktigheten.

 

 

 

TINDVED
(Hippophaë rhamnoides L.)

Tindved er en plante som vokser nært havet i kalkholdig jord. Tindved har blitt brukt i tusenvis av år, spesielt i Kina. Vi kjenner også til tindved fra Norges kyststrøk.

Bilde

SKJØNNHET BÅDE INNENFRA OG UTENFRA

For å oppnå de beste resultatene anbefaler vi i tillegg Skin Care™ Hyaluron Shot eller Skin Care™ Hyaluron Active tabletter som hjelper deg å bevare sunn hud innenfra.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Fuktboost Duo
Vår vurdering

NÆRINGSINDHOLD PR. DØGNDOSE 1 tablet %RI
Hyaluronsyre 48 mg -
Hydrolyseret kollagen 4 mg -
Tindved ekstrakt (Hippophaë rhamnoides L.) 350 mg -
Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.) 300 mg -
standardiseret til 5% lutein = 15 mg lutein    
Vitamin C 40 mg 50
RI = Reference indtag / - = RI/% av referanseverdi ikke fastlagt    

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter atale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

INGREDIENSER
Tindved ekstrakt (Hippophaë rhamnoides L.), tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.), fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, krydsbunden natriumcarboxymethyl cellulose), natriumhyaluronat, L-ascorbinsyre, potetstivlese, overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerol), hydrolyseret kollagen, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

 

SORTIMENT:
30 ml, 1 oz

INGREDIENSER:
Aqua/Water/Eau, Glycerin*, Squalane, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Vegetable Oil, Ehylhexyl Stearate, Hydrolysed Hyaluronic Acid, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluroante Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Carprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Alcohol, Xanthan Gum, Polyglyceryl-4-Diisostearate/ Polyhydroxystearate/ Sebacate, Sodium Isostearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Gluconate, Latic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caramel.

*Organic origin

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS