Hair Volume™ plus Nail Strong™

  • Biotin, sink, eple ekstrakt, ortho-kiselsyre
  • Bidrar til å vedlikeholde normalt hår
  • Bidrar til vedlikeholdelse av normale negler
  • Naturlig innhold av procyanidin B2
  • 60 tabletter

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 326,00


Bilde

HÅR OG NEGLER
Hair Volume™ plus Nail Strong™ er en tablett av eple ekstrakt med et naturlig innhold av procyanidin B2 pluss kolin-stabilisert ortho-kiselsyre. En biotilgjengelig form av silisium. Tabletten inneholder også hirse, kjerringrokk, biotin, sink og kobber. Tabletten tilfører næringsstoffer til hodebunden og hårsekken (hårstråets ”rot”), hvor håret dannes samt til neglenes cellematrix. Innholdet av biotin og sink hjelper med å vedlikeholde et normalt hår. Sink bidrar dessuten til vedlikeholdelse av normale negler. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. 

Bilde

EPLE (Malus domestica Borkh.) 
Det eple ekstraktet som anvendes i denne tabletten, inneholder det naturlige plantestoffet procyanidin B2. Utvalgte epler plukkes, tørkes og ekstraheres slik at de ønskede plantestoffene bevares. Det gir garanti for høy kvalitet. 


KJERRINGROKK (Equisetum arvense L.)

Kjerringrokk er en av de mest silicaholdige plantene som finnes. Kjerringrokk er en såkalt ”levende fossil” og formerer seg ikke ved frø, men ved sporer – dvs en reproduktiv struktur tilpasset spredning og overlevelse under dårlige forhold i lange perioder.

PROPOLIS
Propolis er et vokslignende stoff fra harpiksen samlet av honningbier. Biene bruker propolis til å forsegle cellene i bikube og beskytte den søte, fuktige honningen mot soppangrep.


STØRRELSER

Bilde

60 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Hair Volume™ plus Nail Strong™
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE  2 tabl. %RI
Eple ekstakt (Malus domestica, Borkh.) 5:1
inneholder procyanidin B2
300 mg -
Hirse ekstrakt (Panicum miliaceum, L.) 5:1
inneholder miliacin
250 mg -
Kjerringsrokk ekstrakt (Equisetum Arvense, L.
innehold silicium
200 mg -
Kolin-stabilisert ortho-kiselsyre  200 mg  
Propolis 150 mg  
Sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.)
standardisert til 40% piperine
20 mg  
Biotin 225 μg 450
Pantotensyre 15 mg 250
Sink 10 mg 100
Kobber 1 mg 100
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt     

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. 

INGREDIENSER: Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), eple ekstrakt (Malus domestica Borkh.), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum l.), kjerringrokk ekstrakt (Equisetum arvense l.), kolin-stabilisert ortho-kiselsyre, propolis, kalsium Dpantothenat, konsistensmiddel (tverrbunden sodiumcarboxymethyl cellulose), antiklumpemiddel (siliciumdioxid), sort pepper ekstrakt (Piper nigrum l.), potetstivelse,
overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), sinkoxid, kobbersulfat, D-biotin.

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS