Facebook Pixel

Hair Volume™ jubileumspakke 90+30 tabletter

Vår klinisk dokumententerte og prisvinnende Hair Volume™ feirer 10 år. Det feirer vi med en eksklusiv jubileumspakke med 90 tabletter + 30 tabletter ekstra (4 måneders forbruk til en verdi av 970kr.)

  • I denne spesielle jubileumspakken får du 90 tabletter + 30 ekstra
  • Dokumentert virkning
  • Bidrar til vedlikehold av normalt hår
Pris

Enkeltkjøp fra kr 683,00


Bilde

Vår klinisk dokumenterte og prisvinnende Hair Volume feirer 10 år

Dette er et spesielt år for New Nordic. Det er 10 år siden vi lanserte vårt populære og PRISVINNENDE kosttilskudd Hair Volume™. Det er en milepæl vi ønsker å feire. Dette unike og nå ikoniske kosttilskuddet er et klinisk testet hjelpemiddel for tynt hår, og fortsetter å være markedets foretrukne skjønnhetstilskudd. Hair Volume™ er en tablett som virker fra innsiden, og som gir næring og setter i gang vekstprosessen i hårsekkene. I dag selges produktet i mer enn 30 land over hele verden.

PRISVINNENDE
HÅRTABLETT

Siden vi lanserte Hair Volume i 2011, har den klinisk dokumenterte hårtabletten hjulpet tusenvis av kvinner og menn, med å få et tykkere, vakrere og mer glansfullt hår. Det er også den eneste tabletten på markedet med plantestoffet procyanidin B2, fra epleekstrakt som hjelper med å fremme hårveksten innenfra. Hårtablettene inneholder også en unik sammensetning av urter og vitaminer, som tilfører viktige næringsstoffer til hodebunnen og hårsekkene. Dette bidrar til de beste forutsetninger for kroppen å danne et sunt og sterkt hår.

Bilde

SENESTE AWARDS

Bilde

TYKKERE VAKRERE OG MER GLANSFULLT HÅR.

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på eple ekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber. Tablettene tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes. Innholdet av sink og biotin hjelper med å opprettholde normalt hår og en normal hud. Sink bidrar også til å vedlikeholde normale negler. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

Bilde
Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har som hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Bilde

MØT ANNETTE
Hun har brukt Hair Volume i mange år

”Jeg har alltid vært på jakt etter noen mirakeltabletter for håret som kunne gi meg både fyldigere og mer glansfullt hår. Hair Volume ble løsningen for meg – man kunne helt tydelig se nytt hår i hårfestene, og jeg føler nå at håret har mer glans og liv en noen gang. Nå trenger jeg ikke lengre å bruke hair extension.

- Annette

Bilde

EPLE
Malus domestica Borkh.

Eple ekstraktet som er brukt i disse tablettene inneholder det naturlige plantestoffet procyanidin B2. Nøye utvalgte epler blir plukket, tørket og ekstrahert for å bevare ønsket innhold. Dette garanterer en høy kvalitet.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Hair Volume™ jubileumspakke 90+30 tabletter
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 1 tablett % RI
Eple ekstrakt (Malus domestica, Borkh.)
med naturlig innhold av procyanidin-B2
300 mg *
Hirse (Panicum miliaceum)
med naturlig innhold av miliacin
250 mg *
Kjerringrokk ekstrakt (Equisetum Arvense, L.)
med naturlig innhold av silicium
200 mg *
L-cystein 60 mg *
L-methionin 50 mg *
Biotin 475 mcg 950
Pantothensyre 30 mg 500
Sink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har som hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.


INGREDIENSER
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natrium karboxymethyl cellulose), eple ekstrakt (Malus domestica Borkh), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.), kjerringrok ekstrakt (Equisetum arvense L.), L-cystein, L-methionin, kalsium-D-pantothenate, sinkoksyd, overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalte av fettsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), kuprisulfat, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), D-biotin.

Copyright © 2017 New Nordic AS