Hair Volume™

  • Hårvekst og volume
  • Med kobber som bidrar til normal pigmentering av håret
  • Kun 1 tablett daglig
  • 30 / 90 tabletter
Pris
kr 261,00

Bilde
Bilde
Bilde

Ønsker du deg tykkere og vakrere hår?

Teri Hatcher avslører hvorfor hun er global ambassadør for New Nordics Hair Volume™

For den anerkjente Hollywood-skuespillerinnen og internasjonale livsstilsikonet Teri Hatcher er naturlige og positive løsninger for helse og velvære to viktige ingredienser for å oppnå det beste i livet, både nå og senere.

YouTube-kanalen hennes «Hatching Change» ble inspirert av hennes personlige søken etter hva det vil si å «leve sunt». Hun sier: «Når du er over 50 er det på tide å VELGE hva du vil ha ut av livet, og så få det til å skje. Jeg kommer alltid tilbake til ønsket om å være i stand til å GJØRE ting. Jeg ønsker å være både fysisk og mentalt sterk samt være motivert til å ta gode ernæringsmessige valg. Jeg mediterer, og jeg trener. Jeg prøver å gjøre alt dette jevnlig, slik at kroppen min kan gjøre disse tingene i lang tid fremover. Hele kroppen min må være sunn, inkludert håret mitt.»


LES MER

Bilde

Bilde
Bilde

HÅR, HUD OG NEGLER

Hair Volume™ er en tablett som består av ekstrakt fra eple i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, bukkehornkløver, biotin, sink og kobber. Tablettene gir næring og aktiverer nødvendige prosesser i cellenes hårsekker. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret. Biotin og sink bidrar til å vedlikeholde en normal hårvekst, samtidig som den hjelper huden med å opprettholde normale funksjoner. Tablettene framstilles i Sverige.

Bilde

DØGNDOSE

Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og bør verken erstatte et variert kosthold eller en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år etter samråd med lege. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.


Bilde

ANBEFALES

  • I perioder hvor du mister endel hår og har dårlig hårvekst som følge av mangel på balansert kosthold og oksidativt stress
  • Som følge av hormonelle endringer etter overgangsalderen
  • Når du vil gi håret ditt bedre vekstvilkår med naturlig tilskudd for et vakkert hår
Bilde

EPLE (Malus domestica Borkh.)
Epleekstraktet som er brukt i disse tablettene inneholder det naturlige plantestoffet procyanidin B2. Nøye utvalgte epler blir plukket, tørket og ekstrahert for å bevare ønsket innhold. Dette garanterer en høy standardisert kvalitet.

HIRSE (Panicum miliaceum L.)
Hirse er et glutenfritt kornslag, som opprinnelig kommer fra Kina. Planten er ettårig og kan bli 120 cm høy. Den er hardfør og kan gro stort sett overalt.


KJERRINGROKK (Equisetum arvense L.)
Kjerringrokk er en av de mest silicaholdige plantene i verden. Kjerringrokk er en såkalt 'levende fossil' og formerer seg ikke ved frø, med ved sporer - dvs. en reproduktiv struktur tilpasset spredning og overlevelse under lange perioder med dårlige forhold.

PAKNINGSSTØRRELSER

Bilde
Bilde

30 tabl.

90 tabl.

Bilde
Bilde
  • Hair Volume™ inneholder ikke gluten og kan trygt brukes av mennesker med glutenintoleranse, cøliaki eller autoimmun sykdom
  • Hair Volume™ inneholder ikke meieriprodukter og kan derfor trygt brukes av mennesker med laktoseintoleranse eller melkeallergier

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Hair Volume™
Vår vurdering

INNHOLD PER ANBEFALT DØGNDOSE
 1 tablett % ADT
Eple (Malus domestica, Borkh.) 300 mg *
Hirse (Panicum miliaceum) 250 mg *
Kjerringrokk ekstrakt (Equisetum Arvense, L.) 200 mg *
Bukkehornkløver ekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.) 200 mg *
Biotin 225 mcg 450
Pantotensyre 15 mg 250
Sink 10 mg 100
Kobber 1 mg 100
% ADT betyr Anbefalt daglig tilskudd    
% av referanseverdi. * ADT ikke fastlagt    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og bør verken erstatte et variert kosthold eller en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år etter samråd med lege. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.INGREDIENSER
Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), eple (Malus domestica Brokh.), hirse (Panicum miliaceum L.), kjerringrokk ekstrakt (Equisetum arvense L.), bukkehornkløver ekstrakt (Trignonella foecum-graecum L.), vann, overflatebehandlingsmiddel (Magnesiumsalter, hydroksypropylmetyl cellulose), vitaminer (Kalcium-D-pantothentat, D-biotin), mineraler (sinkoksid, kobbersulfat), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Copyright © 2017 New Nordic AS