Hair Volume™ tabletter

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid.

  • Dokumentert virkning
  • Bidrar til vedlikehold av normalt hår
  • Tilfører næringsstoffer i hodebunnen og hårsekkene
  • Tykkere og vakrere hår

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 319,00
Veiledende pris: kr 319,00


Bilde

TYKKERE, VAKRERE OG MER GLANSFULLT HÅR

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på eple ekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber. Tablettene tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsekken hvor håret dannes. Innholdet av sink og biotin hjelper med å opprettholde normalt hår og en normal hud. Sink bidrar også til å vedlikeholde normale negler. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

Bilde
Bilde

MØT ANETTE:
HUN HAR BRUKT HAIR VOLUME™ I MANGE ÅR

”Jeg har alltid vært på jakt etter noen mirakeltabletter for håret som kunne gi meg både fyldigere og mer glansfullt hår. Hair Volume ble løsningen for meg – man kunne helt tydelig se nytt hår i hårfestene, og jeg føler nå at håret har mer glans og liv en noen gang. Nå trenger jeg ikke lengre å bruke hair extension.

- Annette

Bilde

FØRST
REPARERER DU HÅRET
INNENFRA

Det første steget, som også er det viktigste, er å fokusere på skjønnhet innenfra. Dette er noe mange ikke tenker over. Det er veldig viktig å sørge for at hårsekkene får næringsstoffene de trenger for normal hårvekst. Kosttilskuddet Hair Volume fra NEW NORDIC er en av de ledende kosttilskuddene på markedet. Det kan vise til fantastiske resultater, og en stor gruppe med lojale kunder.

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har som hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Bilde
Bilde

EPLE
Malus domestica Borkh.

Eple ekstraktet som er brukt i disse tablettene inneholder det naturlige plantestoffet procyanidin B2. Nøye utvalgte epler blir plukket, tørket og ekstrahert for å bevare ønsket innhold. Dette garanterer en høy kvalitet.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Hair Volume™ tabletter
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE  1 tablett % RI 
Eple ekstrakt (Malus domestica, Borkh.)
med naturlig innhold av procyanidin-B2
300 mg *
Hirse (Panicum miliaceum)
med naturlig innhold av miliacin
250 mg *
Kjerringrokk ekstrakt (Equisetum Arvense, L.)
med naturlig innhold av silicium
200 mg *
L-cystein 60 mg *
L-methionin 50 mg *
Biotin 475 mcg 950
Pantothensyre 30 mg 500
Sink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt     

 

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har som hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. 


INGREDIENSER
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, kryssbundet natrium karboxymethyl cellulose), eple ekstrakt (Malus domestica Borkh), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L.), kjerringrok ekstrakt (Equisetum arvense L.), L-cystein, L-methionin, kalsium-D-pantothenate, sinkoksyd, overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalte av fettsyrer, hydroxypropylmethylcellulose), kuprisulfat, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), D-biotin. 

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS