Hair Volume™

  • Dokumentert virkning; tykkere og vakrere hår
  • Eneste tablett på markedet som inneholder procyanidin B2 fra eple
  • Kobber bidrar til normal pigmentering av håret
  • 30 / 90 tabletter
Pris

Enkeltkjøp fra kr 261,00

SPAR 20% PÅ PRODUKT ABONNEMENT

Slik fungerer det:

  1. Legg produktet i kurven du vil abonnere på
  2. Velg 'Abonnement' som betalingsmetode ved utsjekk.
  3. Velg hvor ofte du ønsker å få produktene levert.
  4. GRATULERER! Abonnementet ditt er opprettet, og du kan se frem til å motta det

Bilde
Bilde
Bilde

Ønsker du deg tykkere og vakrere hår?

Teri Hatcher avslører hvorfor hun er global ambassadør for New Nordics Hair Volume™

For den anerkjente Hollywood-skuespillerinnen og internasjonale livsstilsikonet Teri Hatcher er naturlige og positive løsninger for helse og velvære to viktige ingredienser for å oppnå det beste i livet, både nå og senere.

YouTube-kanalen hennes «Hatching Change» ble inspirert av hennes personlige søken etter hva det vil si å «leve sunt». Hun sier: «Når du er over 50 er det på tide å VELGE hva du vil ha ut av livet, og så få det til å skje. Jeg kommer alltid tilbake til ønsket om å være i stand til å GJØRE ting. Jeg ønsker å være både fysisk og mentalt sterk samt være motivert til å ta gode ernæringsmessige valg. Jeg mediterer, og jeg trener. Jeg prøver å gjøre alt dette jevnlig, slik at kroppen min kan gjøre disse tingene i lang tid fremover. Hele kroppen min må være sunn, inkludert håret mitt.»


LES MER

Bilde

Bilde
Bilde

TYKKERE VAKRERE OG MERE GLANSFULDT HÅR

Hair Volume™ er en klinisk dokumenteret hårtablet som giver et synligt tykkere, vakrere og mere glansfuldt hår. Hair Volume™ er baseret på eple ekstrakt i kombination med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, zink og kobber. Tabletten tilfører næringsstoffer til hodebunnen og hårsækken, hvor håret dannes. Indholdet af zink og biotin hjælper med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Zink bidrager desuden
til at vedligeholde normale negle. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret.

Bilde

DØGNDOSE

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskuddet har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.


Bilde

EPLE (Malus domestica Borkh.)
Epleekstraktet som er brukt i disse tablettene inneholder det naturlige plantestoffet procyanidin B2. Nøye utvalgte epler blir plukket, tørket og ekstrahert for å bevare ønsket innhold. Dette garanterer en høy standardisert kvalitet.

HIRSE (Panicum miliaceum L.)
Hirse er et glutenfritt kornslag, som opprinnelig kommer fra Kina. Planten er ettårig og kan bli 120 cm høy. Den er hardfør og kan gro stort sett overalt.


KJERRINGROKK (Equisetum arvense L.)
Kjerringrokk er en av de mest silicaholdige plantene i verden. Kjerringrokk er en såkalt 'levende fossil' og formerer seg ikke ved frø, med ved sporer - dvs. en reproduktiv struktur tilpasset spredning og overlevelse under lange perioder med dårlige forhold.

PAKNINGSSTØRRELSER

Bilde
Bilde
Bilde

30 tabl.

90 tabl.

180 tabl.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Hair Volume™
Vår vurdering

INNHOLD PER ANBEFALT DØGNDOSE
 1 tablett % ADT
Eple (Malus domestica, Borkh.) 300 mg *
Hirse (Panicum miliaceum) 250 mg *
Kjerringrokk ekstrakt (Equisetum Arvense, L.) 200 mg *
L-cystein 60 mg *
L-methionin 50 mg *
Biotin 475 mcg 950
Pantotensyre 30 mg 500
Sink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
% ADT betyr Anbefalt daglig tilskudd    
% av referanseverdi. * ADT ikke fastlagt    

 

ANBEFALT DØGNDOSE

Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskuddet har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.


INGREDIENSER
Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), eple (Malus domestica Brokh.), hirse (Panicum miliaceum L.), kjerringrokk ekstrakt (Equisetum arvense L.), bukkehornkløver ekstrakt (Trignonella foecum-graecum L.), vann, overflatebehandlingsmiddel (Magnesiumsalter, hydroksypropylmetyl cellulose), vitaminer (Kalcium-D-pantothentat, D-biotin), mineraler (sinkoksid, kobbersulfat), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Copyright © 2017 New Nordic AS