Honey Biotic™

  • Honning, honningdugg-honning og bipollen
  • Naturligt innhold av melkesyrebakteier
  • Inklusiv 7 milliarder tilsatte melkesyrebakterier
 

Enkeltkjøp fra kr 416,00
Veiledende pris: kr 416,00


Bilde
Bilde

LEVENDE BAKTERIER

Honey Biotic™ er et vitenskapelig utviklet kosttilskudd med en enestående mangfoldighet av levende bakterier som lever i en naturlig symbiose i den rå honningen, i rå bipollen og i rå honningdugg-honning som er samlet inn fra den franske nasjonalparken i Mercantour. Utover de naturlig forkommende melkesyrebakterier tilsettes bie-produktene med de naturlig forekommende bakterier ytterligere dyrkede melkesyrebarkterier, som naturlig finnes i menneskets fordøyelsessystem. De fleste bakteriestammer i Honey Biotic™ er naturlig funnet i innholdet av bipollen, honning og honningdugg-honning.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Barn under 12 år, 1 kapsel daglig. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale
med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 1 år. Oppbevaring: Tørt og utenfor direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn. Allergener: Inneholder pollen og kan inneholde spor av soya og melk da disse brukes i bakteriestammenes vekstmedier i laboratoriet.

Bilde

HONNING

Alt i naturen har sitt eget fingeravtrykk av levende mikroorganismer. Hos New Nordic bestemte vi oss for å undersøke livet av mikroorganismer inklusive melkesyrebakterier i en rekke planter og bieprodukter som vi samlet inn fra et uberørt område i nasjonalparken i Mercantour i de sydfranske maritime alper. Fra våre revlusjonerende undersøkelser som er de første av sin art i verden, valgte vi kilder med spesielle levende mikroorganismer basert på et ønske om å skape et kosttilskudd med stort mangfold av organismer som normalt finnes i den menneskelige tarmflora. Etter innsamling av bipollen, honning og honningdugghonning frysetørkes kildene så de levende organismene bevares.

STØRRELSER

Bilde

60 kapsler

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Honey Biotic™
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 2 kaps
Bipollen* 195 mg
Honning* 180 mg
Honningdugg-honning* 225 mg
Tilsatt melkesyrebakterier (CFU pr. 2 kapsler) 7 milliarder herav:
Bifidobacterium breve BR03, 1.2728 mia. CFU
Bifidobacterium lactis BS01, 1.2728 mia. CFU
Lactobacillus acidophillus LA02, 1.2728 mia. CFU
Lactobacillus rhamnosus LR06, 1.2728 mia. CFU
Lactobacillus plantarum LP01, 1.2728 mia. CFU
Bifidobacterium bifidum BB01, 0.128 mia. CFU
Bifidobacterium longum BL03, 0.128 mia. CFU
Bifidobacterium longum B102, 0.032 mia. CFU
Lactobaccillus paracasei LPC00, 0.222 mia. CFU
Lactococcus casei LC03, 0.128 mia. CFU


CFU=Colonising Forming Unit (Kolon Dannende Enheder). Innholdet av 7 milliarder levende bakterier per døgndose garanteres inntil ”best før utgangen av” datoen som er stemplet på i bunnen av esken. *Frysetørket, mengden er oppgitt i frisk honning


ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 kapsler daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Barn under 12 år, 1 kapsel daglig.  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke  erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale  med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 1 år.

Oppbevaring: Tørt og utenfor direkte sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Allergener: Inneholder pollen og kan inneholde spor av soya og melk da disse brukes i bakteriestammenes vekstmedier i laboratoriet. 

Ingredienser
Frysetørket honning, frysetørket honningdugg-honning, frysetørket bipollen, fyllstoff (mikrokrystallisk cellulose, magnesiumsalter av vegetabilske fettsyrer), kapselmateriale (hydroksypropylmetylcellulose), melkesyrebakterier (Bifidobacterium breve BR03, Bifidobacterium lactis BS01, Lactobacillus acidophilus LA02, Lactobacillus rhamnosus LR06, Lactobacillus plantarum LP01, Bifidobacterium bifidum BB01, Bifidobacterium longum BL03 Bifidobacterium longum B102, Lactobaccillus paracasei LPC00, Lactococcus casei LC03), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS