Hyaluronic Active Serum™

  • Intens fuktforsterker
  • Trenger godt inn i huden og gjør den spenstig
  • Minimerer synligheten av rynker og fine linjer
  • Parfymefri
  • Passer til alle hudtyper

Enkeltkjøp fra kr 523,00


Bilde

INTENS FUKTFORSTERKER 

Det er mange gode grunner til å velge vårt nye Hyaluronic Active Serum™, spesielt hvis du ønsker å løfte, fukte og stramme opp huden. Dette serumet er rikt på hyaluronsyre og tindved, som er med på å gi huden et penere og mer ungdommelig utseende. Serumet, som ellers er parfymefritt, er genialt for tørr, normal og sensitiv hud. Tindved har et høyt innhold av antioksidanter som beskytter huden. Tindved er kjent som en kilde til C-vitamin, som er et viktig vitamin når det kommer til hud. Den inneholder også squalane, som virker pleiende, beskyttende og fuktgivende på huden.

Til normal, tørr og sensitiv hud. Parfymefri. Testet under dermatologisk kontroll.

HVA ER HYALURONSYRE

Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå og finnes naturlig i kroppen. En av hyaluronsyrens egenskaper er evnen til å binde hundrevis av ganger sin egen vekt i vann. Se for deg en svamp som trekker til seg og holder på fuktigheten.

 

 

 

Bilde

HVORFOR VELGE HYALURONSYRE?

Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå og finnes naturlig i kroppen. En av hyaluronsyrens egenskaper er evnen til å binde hundrevis av ganger sin egen vekt i vann. Se for deg en svamp som trekker til seg og holder på fuktigheten.

Bilde

HYALURONIC ACTIVE SERUM™

Innholdet av finmolekylær hyaluronsyre gjør serumet ekstremt effektiv mot fine linjer, rynker og tørr hud. Inneholder tre forskjellige typer hyaluronsyre-molekyler og tindved som er rik på C-vitamin. I tillegg inneholder det squalane, som er kjent for å forebygge tørr hud. Serumet er enkelt å påføre da det har en lett kremkonsistens som trekker raskt inn i huden.

Slik bruker du serumet:

  • Påføres ren hud morgen og kveld
  • Bruk den før Natural Magic™ Anti-Aging Cream

 

TINDVED
(Hippophaë rhamnoides L.)

Tindved er en plante som vokser nært havet i kalkholdig jord. Tindved har blitt brukt i tusenvis av år, spesielt i Kina. Vi kjenner også til tindved fra Norges kyststrøk.

Bilde

SKJØNNHET BÅDE INNENFRA OG UTENFRA

For å oppnå de beste resultatene anbefaler vi i tillegg Skin Care™ Hyaluron Shot eller Skin Care™ Hyaluron Active tabletter som hjelper deg å bevare sunn hud innenfra.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Hyaluronic Active Serum™
Vår vurdering

SORTIMENT
30 ml, 1 oz

INGREDIENSER
Aqua/Water/Eau, Glycerin*, Squalane, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Vegetable Oil, Ehylhexyl Stearate, Hydrolysed Hyaluronic Acid, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice, Cetearyl Alcohol, Sodium Hyaluroante Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Carprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, Alcohol, Xanthan Gum, Polyglyceryl-4-Diisostearate/ Polyhydroxystearate/ Sebacate, Sodium Isostearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Sodium Gluconate, Latic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caramel.

*Organic origin

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS