Ingefær™

  • Ingefær rot stengel lindrer ømme og stive ledd
  • Kan motvirke reisesyke
  • Kun 1 tablett om dagen
  • 30 tabletter
Pris

Enkeltkjøp fra kr 99,00

SPAR 20% PÅ PRODUKT ABONNEMENT

Slik fungerer det:

  1. Legg produktet i kurven du vil abonnere på
  2. Velg 'Abonnement' som betalingsmetode ved utsjekk.
  3. Velg hvor ofte du ønsker å få produktene levert.
  4. GRATULERER! Abonnementet ditt er opprettet, og du kan se frem til å motta det

Bilde

LEDDPLAGER OG REISESYKE
Ingefær™ roten anbefales både til personer, som ønsker hjelp med å lindre ømme og stive ledd, og til personer som ønsker å motvirke reisesyke. Tabletten kan anvendes daglig av voksne i alle aldre.

 ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år uten samråd med lege eller helsepersonell.

Bilde

INGEFÆR
Zingiber officinale Roscoe, bedre kjent som ingefær, kommer opprinnelig fra det sørøst asiatiske øyrike som inkluderer Indonesia og Filippinene. Ingefærplantens rot stengel har i årtusener vært brukt som krydder i både asiatiske og vestlige kulturer. Moderne forskning har påvist sammenhengen mellom ingefærs tradisjonelle anvendelse og de gode innholdsstoffene i plantens rot stengel.

STØRRELSER

Bilde

30 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Ingefær™
Vår vurdering

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS/DØGNDOSE 1 tabl.
Ingefær rodstængele ekstrakt (Zingiber officinale Roscoe.) 500 mg

ANBEFALET DAGLIG DOSIS/DØGNDOSE
Tag 1 tablet dagligt i forbindelse med et måltid eller et glas vand. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for/erstatte en varieret kost og sund livsstil. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde/ Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske/helsepersonell anvendes af gravide og ammende eller børn under 11 år.

INGREDIENSER
Ingefær rodstængelekstrakt (Zingiber officinale Roscoe), fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, calciumcarbonat, tværbunden/kryssbundet natriumcarboxymethylcellulose), kartoffel-/potetstivelse, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerin).

Copyright © 2017 New Nordic AS