Meno Joy™

  • Inneholder vitamin B6 som bidrar til regulering av hormonbalanse
  • Humle, damiana, rødkløver, vitamin B-kompleks og magnesium
  • 60 tabletter

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 326,00
Veiledende pris: kr 326,00


Bilde
Bilde

REGULERING AV HORMONBALANSEN

Overgangsalderen er en naturlig fase i livet som alle kvinner går gjennom. Meno Joy™ inneholder ingredienser som gir ernæringsmessig støtte i denne perioden med forandringer. Meno Joy er baseret på en kombinasjon av humle og rødkløver, som gir en rekke naturlige isoflavoner. Rødkløver hjelper til med å håndtere de typiske tegnene som er forbundet med overgangsalderen, som hetetokter, svettetokter, rastløshet og humørsvingninger. Meno Joy inneholder også ekstrakt av damiana, magnesium og B vitaminer. Magnesium og Vitamin B bidrar til at nervesystemet fungerer som normal, i tillegg reduserer det tretthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar til ytterligere regulering av hormonene. Innholdet av magnesium og vitamin D bidrar til å opprettholde en god beinbygning. D vitamin bidrar til å absorbere og utnytte kalsium fra maten.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

 

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere å kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege og helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.Bilde

RØDKLØVER (Trifolium pratense L.)
Rødkløver er Danmarks nasjonalblomst. Den kommer opprinnelig fra Europa, det vestlige Asia og det nordvestlige Afrika. Blomstene er mørke rosa med en lysere base, 12-15 mm lange og samlet i en tett klynge. Blomsten er svært populær blant humler. Rødkløver dyrkes som mat og er verdsatt for sin evne til å fiksere nitrogen og øke jordens kvalitet. Det er vanlig å bruke rødkløver som urtete. Rødkløver inneholder phytoøstrogenet coumestrol.


DAMIANA (Turnera diffusa L.)
Damiana er en busk som stammer fra Mexico. Damiana produserer små, aromatiske blomster. Den blomstrer fra tidlig vår til sen sommer, og etterfølges av frukter med en søt smak som kan minne om fiken. Busken har en sterkt krydret duft som kan minne om kamille. Damiana er hovedingrediensen i flere tradisjonelle meksikanske likører og det hevdes at den ble brukt i den "originale" margarita. Damiana har et stort mangfold av flavonoider og er populær i urteteer som tradisjonelt ble laget til kvinner.

HUMLE (Humulus lupus, L.)
Humle er de kvinnelige blomstene til humleplanten. Planten stammer opprinnelig fra Nord-Europa og Nord-Amerika. Humle har i århundrer blitt brukt i produksjonen av øl, på grunn av sin karakteristiske bitterhet. I mange år var det velkjent at kvinnelige humleplukkere i overgangsalderen ble påvirket av planten. I 1953 fant forskerne Kock og Heim ut at humle har planteøstrogene aktiviteter. Humlen i denne tabletten er plukket, tørket og ekstrahert slik at innholdet av isoflavoner er konsentrert og standardisert. Det er din garanti for en høy og jevn kvalitet.

STØRRELSER

Bilde

60 tabletter

Bilde

180 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Meno Joy™
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE 2 tabl. %RI
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pratense, L.) 624 mg -
- standardisert til 8 % isoflavoner    
Humle ekstrakt (Humulus lupus, L.) 100 mg -
Standardisert til 6% isoflavoner    
Damiana ekstrakt (Turnera diffusa, L.) arial part 250 mg -
- 5:1 tilsvarende 1250 mg tørket urt    
Vitamin D 6 µg 120
Tiamin (B1) 1,1 mg 100
Riboflavin (B2) 1,4 mg 100
Niacin  16 mg 100
Vitamin B6 1,4 mg 100
Folsyre 200 µg 100
Vitamin B12 2 µg 80
Biotin 50 µg 100
Pantotensyre 6 mg 100
Magnesium  124 mg 33
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt    


ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere å kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege og helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.


INGREDIENSER
Rødkløverblomst ekstrakt (Trifolium pratense L.), (magnesiumcarbonat), damiana ekstrakt (Turnera diffusa L.), fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), humle ekstrakt (Humulus lupulus L.), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose, magnesiumstearat), vitaminer (nikotinamid, kalsium- D-pantotenat, cyanocobalamin, cholekalsiferol, riboflavin, pyridoksinhydroklorid, thiamin mononitrat, folsyre, D-biotin), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS