Skin Care™ Hyaluron Active

Skin Care ™ Hyaluron Active er ikke bare et supplement mot linjer og rynker, men  også en god støtte for å sikre hudens fylde. Huden mister fylden og fukt  når nivået av hyaluronsyre minskes med alderen. Skin Care ™ Hyaluron Active kan redusere fine linjer og rynker og gi huden en frisk glød.

  • Tindved hjelper med å bevare sunn hud innenfra  
  • Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen
  • Kun 1 tablett daglig

Enkeltkjøp fra kr 363,00


Bilde

SKIN CARE™ HYALURON ACTIVE

Skin Care ™ Hyaluron Active er ikke bare et supplement mot linjer og rynker, men  også en god støtte for å sikre hudens fylde. Huden mister fylden og fukt  når nivået av hyaluronsyre minskes med alderen. Skin Care ™ Hyaluron Active kan redusere fine linjer og rynker og gi huden en frisk glød.Bilde

STØTTE TIL HUDENS SUNNHET OG UTSEENDE

Skin Care ™ Hyaluron Active tablett er basert på hyaluronsyre, verdifulle urteekstrakter så vel som C-vitamin, som støtter hudens naturlige skjønnhet fra innsiden. Skin Care ™ Hyaluron Active tablett er designet for å forhindre synlige aldringstegn i huden. For å vitalisere hudens utseende og bidra til å opprettholde hudens elastisitet. Hyaluronsyre er et velkjent substans.

Tindved er en klassisk nordisk ingrediens som hjelper med å opprettholde sunn hud. Tagetes har et naturlig innhold av lutein. C-vitamin beskytter celler mot oksidativt stress - en av de vanlige årsaker til synlige aldringstegn i huden. Vitamin C bidrar også til normal dannelse av kollagen som er viktig for normal fungerende hud. Kollagen er en viktig strukturell komponent i flere hudvev, blant andre. bindevev, inkl. elastin, som har en effekt på fastheten i huden.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil.  Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter atale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

Bilde

HYALURONSYRE

Hyaluronsyre binder fukt til huden. Hyaluron kan binde sin egen vekt med nesten 200%. 

 

TAGETES (Tagetes erecta L.)

Tagetes er en plante med friske, grønne blader og blomster som ligner på nelliker. Fargen varierer fra lyse gul til oransje. I Skin Care Hyaluron Shot brukes blomstens kronblader.

TINDVED (Hippophaë rhamnoides L.)

Skin Care Hyaluron Shots er med smak av tindved. Tindved hjelper med å opprettholde sunn hud innenfra.

STØRRELSER

Bilde

30 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Skin Care™ Hyaluron Active
Vår vurdering

NÆRINGSINDHOLD PR. DØGNDOSE 1 tablet %RI
Hyaluronsyre 48 mg -
Hydrolysert kollagen 4 mg -
Tindved ekstrakt (Hippophaë rhamnoides L.) 350 mg -
Tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.) 300 mg -
standardiseret til 5% lutein = 15 mg lutein    
Vitamin C 40 mg 50
RI = Reference indtag / - = RI/% av referanseverdi ikke fastlagt    

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter atale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

INGREDIENSER
Tindved ekstrakt (Hippophaë rhamnoides L.), tagetes ekstrakt (Tagetes erecta L.), fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, krydsbunden natriumcarboxymethyl cellulose), natriumhyaluronat, L-ascorbinsyre, potetstivlese, overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, glycerol), hydrolyseret kollagen, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS