Skin Care™ Dry Skin

  • Inneholder hvetekim med ceramider 
  • Sink bidrar til å vedlikeholde en normal hud 
  • Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen
  • *begrenset holdbarhet og så lenge beholdningen rekker
Pris
Special Price kr 209,30 Regular Price kr 299,00

Image
Image

FUKTBALANSE
Det er i hudens dypere lag (dermis), at de levende hudcellene bidrar til å opprettholde en sunn og fuktig hud. De døde hudcellene på hudens ytterste lag inneholder kun få vannmolekyler, hvor det levende vevet i de dypere lagene av huden inneholder rundt 70 % vann. Skin Care™ Dry Skin er en tablett som tilfører huden næringsstoffer innenfra. Skin Care™ Dry Skin er basert på hvetekim, rosmarin og fiken. Tabletten inneholder også sink, som bidrar til å vedlikeholde en normal hud, og C vitamin som bidrar til normal dannelse av kollagen i huden. La denne tabletten være en del av din daglige skjønnhetsrutine. Næringsstoffene i denne tabletten når de dypere lagene i huden, hvor kosmetiske kremer ikke kan nå.


Image

DØGNDOSE
Ta 1 tablet daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og skal verken erstatte et variert kosthold eller en sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Gravide, ammende og barn under 11 år bør bare bruke produktet etter avtale med lege.

Image

HVETEKIM (Triticum aestivum)
Triticum aestivum, bedre kjent som hvete, hører hjemme i det østlige Middelhavsområdet. De spirede hvetekjernene er naturlig rike på ceramider. Oljen fra hvetekim har tradisjonelt vært brukt i skjønnhetspreparater. Det hvetekimekstraktet som anvendes i denne tabletten er nøye utvalgt, tørket og ekstrahert slik at de ønskede plantestoffene bevares. Det gir garanti for høy standardisert kvalitet.

FIKEN (Ficus carica L.)
Fiken er en art av de blomstrende plantene i morbærfamilien. Fikentreet har sin opprinnelse i Mellom-Østen. Fikenplanten er en av de første plantene som ble dyrket. Fikentreets søte og velsmakende frukt nytes både som matvare og brukes i tradisjonell medisin. Fiken er tradisjonelt anvendt til å holde huden bløt og fuktig.

SORT PEPPER (Piper Nigrum berries)
Pepper vokser i et tropisk klima med mye regn og varme. Pepper stammer fra Kerala i India, og er rik på piperin som gir den skarpe smaken.

STØRRELSER

Image

30 tabletter

Image
Image
  • Skin Care™ Dry Skin inneholder ikke meieriprodukter.
  • Skin Care™ Dry Skin inneholder ikke animalske produkter.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Skin Care™ Dry Skin
Vår vurdering

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS AF 1 TABLET    1 tabl.    %RI*
Hvedekimolie ekstrakt (Triticum aestivum L.)
Indeholder ceramider 
  500 mg    
Rosmarin ekstrakt (Rasmarinus officinalis L.)
Naturligt højt indhold af carnosinsyre og carnosol 
  80 mg    
Figenfrugt maritime fyrrebark ekstrakt (Pinus pinastre aiton)
Standardiseret til 40% proanthocyanidin 
  75 mg    
Alge ekstrakt (Haematococcus Pluvialis Flotou.)
Standardiseret til 2% astaxanthin 
  75 mg    
Sort Peber ekstrakt (Piper nigrum L.)
Standardiseret til 40% af piperin 
  6 mg    
Rosmarin Olie (Rosmarinus officinalis L.)   8 mg    
Niacin   16 mg   100%
C-vitamin   40 mg   50 %
Zink   10 mg   100%
Kobber   1 mg   100%
% RI = Anbefalet daglig tilførsel        

ANBEFALT DØGNDOSE: Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

INGREDIENSER: Hvetekimolje ekstrakt (Triticum aestivum L.), fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat, kryssbundet natriumkarboksymetyl-cellulose), rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinalis L.), fikenfrukt ekstrakt (Ficus carica L.), Fransk maritim furubark ekstrakt (Pinis pinaster Aiton), alge ekstrakt (Haematococcus pluvialis Flotou), vitaminer (L-askorbinsyre, nikotinamid), mineraler (sinksulfat, kobbersulfat), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetyl cellulose, glyserin), rosmarin olje (Rosmarinus officinalis L.), sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.)

Copyright © 2017 New Nordic AS