Skin Care™ Perfect Tan

  • Kobber bidrar til normal hudpigmentering
  • Vitamin C beskytter mot oxidativt stress
  • Mandarin, kapers, pepper og antioksidanter
  • Forbereder din hud til solen
  • 60 tabletter

Pris
kr 259,00

Bilde
Bilde

SKJØNNHET INNENFRA

Skin Care Perfect Tan er en enestående soltablett, som bidrar til normal hudpigmentering etter at du har utviklet den jevne og ettertraktede solbrune fargen. Skin Care Perfect Tan setter standarden for en ny generasjon av soltabletter og kosmetikk innenfra. Tabletten er basert på mandarin, pomelo, kapers og sort pepper ekstrakt. Tabletten inneholder også kobber, som bidrar til normal hudpigmentering og vitamin C, som støtter dannelsen av kollagen og hjelper med å beskytte hudens celler mot oxidativt stress, samt fotoaldring. Skin Care Perfect Tan erstatter ikke solkrem og skal derfor alltid anvendes sammen med en passende solfaktor.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

2 tabletter daglig. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år uten samråd med lege.

Bilde

Mandarin (Citrus reticulata Blanco)
Mandarin og pomelo ekstraktene i denne tablett inneholder naringenin og hesperitin. Mandariner og pomelo plukkes og bearbeides slik at de ønskede plantestoffene bevares.

Pomelo (Citrus grandis L.)
Pomelo er den største sitrusfrukten som finnes. Frukten, som er 10-30 cm i diameter, har et tykt og svampete skall. Den naturlig rik på vitamin C, og kjøttet smaker søtt.

Kapers (Capparis spinosa L.)
Kapers er de uåpnede blomsterknoppene fra kapersbusken. De plukkes for hånd fra mai til juli. Gjerne hver dag, fordi knoppene utvikler seg raskt. Deretter sorteres de – og de minste anses for å være de fineste.

STØRRELSER

Bilde

60 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Skin Care™ Perfect Tan
Vår vurdering

NÆRINGSINDHOLD PR. DAGLIG DOSIS 2 tabl %RI*
Mandarin ekstrakt (Citrus reticulata Blanco) 100 mg -
- 40 % hesperitin    
Mandarin olie (Citrus reticulata Blanco) 6 mg -
Pomelo ekstrakt (Citrus grandis L.) 200 mg -
- 40 % naringenin    
Kapers ekstrakt (Capparis spinosa L.) 240 mg -
Sort pepper (Piper nigrum L.) 40 mg -
40 % piperine    
Vitamin C 60 mg 75
Kobber 1 mg 100
*RI = Referense indtag / - = RI ikke fastlagt    
ANBEFALT DØGNDOSE
2 tabletter daglig. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år uten samråd med lege.

INGREDIENSER
Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dicalciumfosfat), kapers ekstrakt (Cappa-ris spinosa L.), pomelo ekstrakt (Citrus grandis L.), mandarin ekstrakt (Citrus reticulata Blanco), vitamin (ascorbinsyre), overfladebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethyl cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, talkum), sort peber/pepper ekstrakt (Piper nigrum L.), konsistensmiddel (kryssbundet natriumcarboxymethyl cellulose), farvestoffer (rødbede, riboflavine), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), mandarin olie (Citrus reticulata Blanco), mineral (kobbersulfat).

Copyright © 2017 New Nordic AS