Hair Volume™

  • Hårvekst og volume
  • Med kobber som bidrar til normal pigmentering av håret
  • Kun 1 tablett daglig
Pris
kr 261,00

Image
Image

HÅR, HUD OG NEGLER

Hair Volume™ er en tablett som består av ekstrakt fra eple i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, bukkehornkløver, biotin, sink og kobber. Tablettene gir næring og aktiverer nødvendige prosesser i cellenes hårsekker. Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret. Biotin og sink bidrar til å vedlikeholde en normal hårvekst, samtidig som den hjelper huden med å opprettholde normale funksjoner. Tablettene framstilles i Sverige.

Image

DØGNDOSE

Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og bør verken erstatte et variert kosthold eller en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år etter samråd med lege. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.


Image

ANBEFALES

  • I perioder hvor du mister endel hår og har dårlig hårvekst som følge av mangel på balansert kosthold og oksidativt stress
  • Som følge av hormonelle endringer etter overgangsalderen
  • Når du vil gi håret ditt bedre vekstvilkår med naturlig tilskudd for et vakkert hår
Image

EPLE (Malus domestica Borkh.)
Epleekstraktet som er brukt i disse tablettene inneholder det naturlige plantestoffet procyanidin B2. Nøye utvalgte epler blir plukket, tørket og ekstrahert for å bevare ønsket innhold. Dette garanterer en høy standardisert kvalitet.

HIRSE (Panicum miliaceum L.)
Hirse er et glutenfritt kornslag, som opprinnelig kommer fra Kina. Planten er ettårig og kan bli 120 cm høy. Den er hardfør og kan gro stort sett overalt.


KJERRINGROKK (Equisetum arvense L.)
Kjerringrokk er en av de mest silicaholdige plantene i verden. Kjerringrokk er en såkalt 'levende fossil' og formerer seg ikke ved frø, med ved sporer - dvs. en reproduktiv struktur tilpasset spredning og overlevelse under lange perioder med dårlige forhold.

PAKNINGSSTØRRELSER

Image
Image

30 tabl.

90 tabl.

Image
Image
  • Hair Volume™ inneholder ikke gluten og kan trygt brukes av mennesker med glutenintoleranse, cøliaki eller autoimmun sykdom
  • Hair Volume™ inneholder ikke meieriprodukter og kan derfor trygt brukes av mennesker med laktoseintoleranse eller melkeallergier

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Hair Volume™
Vår vurdering

INNHOLD PER ANBEFALT DØGNDOSE
 1 tablett % ADT
Eple (Malus domestica, Borkh.) 300 mg *
Hirse (Panicum miliaceum) 250 mg *
Kjerringrokk ekstrakt (Equisetum Arvense, L.) 200 mg *
Bukkehornkløver ekstrakt (Trigonella foenum-graecum L.) 200 mg *
Biotin 225 mcg 450
Pantotensyre 15 mg 250
Sink 10 mg 100
Kobber 1 mg 100
% ADT betyr Anbefalt daglig tilskudd    
% av referanseverdi. * ADT ikke fastlagt    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og bør verken erstatte et variert kosthold eller en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Bør ikke anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år etter samråd med lege. Ikke bruk produktet dersom pakningen er ødelagt eller brutt. Oppbevares utilgjengelig for barn.INGREDIENSER
Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), eple (Malus domestica Brokh.), hirse (Panicum miliaceum L.), kjerringrokk ekstrakt (Equisetum arvense L.), bukkehornkløver ekstrakt (Trignonella foecum-graecum L.), vann, overflatebehandlingsmiddel (Magnesiumsalter, hydroksypropylmetyl cellulose), vitaminer (Kalcium-D-pantothentat, D-biotin), mineraler (sinkoksid, kobbersulfat), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

Copyright © 2017 New Nordic AS