Fat Burner™

  • Yerba mate støtter vekttap i kombinasjon med sunne matvaner
  • Kolin bidrar til en normal omsetning av fettstoffer
  • 60 tabletter

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produktene levert.
  • Ingen bindingstid – du kan si opp når du selv ønsker

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

Pris

Enkeltkjøp fra kr 345,00
Regular Price: kr 345,00


Bilde
Bilde

EFFEKTIV FETTFORBRENNING

Fat Burner™ er en avansert urtetablett basert på velutprøvde ingredienser, som støtter en effektiv fettforbrenning. Fat Burner™ er basert på yerba mata i tillegg til wakame, ingefær, grønn te og mariatistel kombinert med næringsstoffet kolin. Kolin bidrar til en normal omsetning av fettstoffer og yerba mate støtter vekttap i kombinasjon med sunne matvaner.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann.  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller  barn under 11 år. Skal ikke inntas på tom mage. Bør ikke inntas hvis du har leverproblemer, magesår eller symptomer som mørk urin eller gulsot. 

Bilde

YERBA MATE (Ilex paraguariensis A. St.-Hill)
Det naturlige ekstraktet av yerba mate (Ilex paraguariensis A. St.-Hil.) i denne tabletten er fremstilt av utvalgte, tørkede og ekstraherte blader, slik at de ønskede plantestoffene bevares. Dette gir garanti for en ensartet høy kvalitet. 

MARIATISTEL (Silibum marianum L. Gaertn.)
Silybum marianum, bedre kjent som mariatistel, har sin opprinnelse i området rundt Middelhavet. Mariatistel brukes både i mat og som medisinsk urt. Mariatistelen som brukes i denne tabletten er nøye utvalgt, tørket og utvunnet slik at de ønskede plantestoffene bevares.

GRØNN TE (Camelliae senensis L.)
Grønn te stammer fra Kina og Japan. Grønn te fremstilles av de samme bladene som svart te, men de blir utsatt for mindre behandling i forbindelse med ekstraksjonen. Grønn te er kjent for sitt høye innhold av ulike B vitaminer.

STØRRELSE

Bilde

60 tabletter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Fat Burner™
Vår vurdering

NÆRINGSINNHOLD PER DØGNDOSE pr. 2 tabl.           
Wakame ekstrakt (Undaria pinnatifida Suringar) 160 mg
standardisert til 10% fucoxanthin  
Grønn te ekstrakt (Camillia sinensis L.) 400 mg
standardisert til 30% EGCG
Marietistel ekstrakt (Silybum marianum L.) 120 mg
- standardisert til 40% silymarin  
Ingefær rot ekstrakt (Zingiber officiale Roscoe) 100 mg
standardisert til 5% gingeroler
Yerba mate blad ekstrakt (llex paraguariensis A. St. -Hil) 120 mg
5:1 utvunnet av 600 mg tørkede blader, standardisert til 2% koffein
Sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.) 6 mg
stardardisert til 40% piperin
Kolin 82,5 mg
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt 


 

ANBEFALET DØGNDOSE 
Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann.  Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år.

 Skal ikke inntas på tom mage. Bør ikke inntas hvis du har leverproblemer,  magesår eller symptomer som mørk urin eller gulsot. 

INGREDIENSER
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), grønn te ekstrakt (Camellia sinensis L.), wakame ekstrakt (Undaria pinnatifida Suringar), kolinhydrogen tartrat, mariatistel ekstrakt (Silybum marianum L.), yerba mate blad ekstrakt (Ilex paraguariensis A.St.-Hil.), ingefærrot ekstrakt (Zingiber officinale Roscoe), konsistensmiddel (tverrbunden natriumkarboksymetylcellulose), overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, glyserol), potetstivelse, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.).

Copyright © 2017 New Nordic AS