No stress™

  • Avslapning og mental yteevne 
  • Lavendel bidrar til avslapning 
  • Grønn te, mandarin, rosmarin, B-vitaminer og magnesium
Pris
kr 279,00

Image
Image

AVSLAPNING OG MENTAL YTEEVNE

For å sikre god helse og normal yteevne krever både hjernen og kroppen din et bredt spekter av viktige næringsstoffer. Disse næringsstoffene er enda viktigere dersom du lever et travelt og utfordrende liv, fylt med stressede situasjoner og uventede begivenheter. No stress™ inneholder urter, som bidrar til å opprettholde en naturlig ro og mental yteevne. No stress™ støtter dessuten frigjørelsen av energi og reduserer følelsen av tretthet og utmattelse.

Image

DØGNDOSE

 

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere å kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør kun etter avtale med lege og helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Oppbevares utilgjengelig for barn.


Image

LAVENDEL (Lavandula)
Tablettens innhold av lavendelolje kommer fra den klassiske, engelske lavendel, som også kalles “den ekte lavendel” (Lavandula angustifolia, mill.), tidligere kjent som Lavendula officinalis, Chaix ex vill., lavendeloljen som anvendes, er nøye utvalgt for å sikre kvaliteten helt fra frø, til vekst og innhøstingsmetoder samt destillasjonsprosessene. Dette garanterer en høy standardisert kvalitet.


GRØNN TE (Camellia sinensis, L.)
Ekstraktet fremstilles av bladene til planten. Disse tebladene har ikke blitt utsatt for den samme tøffe prosessen som de som brukes til oolong te og sort te. Grønn te kommer fra Kina og bruken av plantens blader til å lage te er derfor mer enn 4 000 år gammel. Grønn te og te generelt er den mest anvendte drikken i verden nest etter vann. Ekstraktet  som brukes i denne tabletten er standardisert til 30% L- theanin.

MANDARIN (Citrus reticulata)
Mandarin er et lite sitrustre med frukter som ser ut som små appelsiner. Mandarinen er en av de fire første sitrusplanter på jorden og den eneste søte sitrusfrukten. Den er også "pappaen" til appelsinen. Det mandarinekstraktet som brukes i denne tabletten er  standardisert til 40 prosent naturlig hesperidin.

STØRRELSER

Image

60 tabletter

Image
Image
  • No Stress™ inneholder ikke gluten
  • No Stress™ inneholder ikke meieriprodukter

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:No stress™
Vår vurdering

Næringsinnhold per døgndose         2 tbl.      %RI*
Lavendelolje (Lavendula angustifolia, Mill.)   60 mg -
Grønn te ekstrakt (Camellia sinensis, L.)    
standardisert til 30% L-theanin 500 mg -
Mandarin ekstrakt (Citrus reticulata, Blanco)    
standardisert til 40% hesperitin 150 mg -
Fransk maritim furubark ekstrakt (Pinus pinaster, Aiton)     
standardisert til 40% polyfenoler 150 mg -
Rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinalis, L.)    
naturlig innhold av karnosinsyre 100 mg -
Sort pepper ekstrakt (Piper nigrum L.)    
standardisert til 40% piperin 9 mg -
Vitamin D 5 ug 100
Vitamin C 80 mg 100
Tiamin 2 mg 182
Riboflavin 2,5 mg 179
Niacin 28 mg 175
Vitamin B6 2,5 mg 179
Folsyre 200 ug 100
Vitamin B12 4,5 ug 180
Biotin 50 ug 100
Pantotensyre 6 mg 100
Magnesium (Magn.malat/-oksid) 150 mg 40
Jod 150 ug 100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DØGNDOSE
Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid eller et glass vann. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere å kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Bør kun etter avtale med lege og helsepersonell anvendes av gravide, ammende eller barn under 11 år. Oppbevares utilgjengelig for barn.


INGREDIENSER: 
Fyllemidler (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat, kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), grønn te ekstrakt (Camellia sinensis, l.), magnesiummalat, magnesium oksid, mandarin ekstrakt (Citrus reticulate, Blanco), fransk maritim furubark (Pinus Pinaster, Aiton), rosmarin ekstrakt (Rosmarinus officinalis L.), askorbinsyre, lavendelolje (Lavendula augustifilia, Mill), nikotinamid, overflatebehandlingsmidler (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, glyserol), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sort pepper ekstrakt (Piper nigrum, L.), calsium-D-pantotenat, cyanocobalamin, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, cholekalsiferol, pteroylmonoglutaminsyre, D-biotin. 

Copyright © 2017 New Nordic AS