Wonder legs™

 • Tunge og trette ben
 • Fransk maritim furubark og rødvinsblader
 • Bidrar til en normal venefunksjon
 • Bidrar til en normal dannelse av kollagen og en normal funksjon av blodkarene
 • Kun én tablett daglig
Pris
kr 239,00

Image
Image

TRETTE OG HOVNE BEIN

Wonder Legs™ er tabletten du trenger for å støtte opprettholdelsen av en normal funksjon av vener og blodkar. Dette bidrar igjen til å unngå følelsen av trette bein. Den unike kombinasjonen av bioaktive næringsstoffer bidrar til at man kan unngå følelsen av trette bein etter å ha sittet eller stått over lengre tid. Tabletten, som fremstilles i Sverige, inneholder et naturlig urteekstrakt av fransk maritim furubark og rødvinsblader. Innholdet av fransk furubark bidrar til å vedlikeholde en normal venefunksjon.

Image

DØGNDOSE

Ta 1 tablett med et glass vann. Kosttilskudd er ment som et supplement til kostholdet og bør verken erstatte et variert kosthold  eller en sunn livsstil. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Advarsel: Dersom du er gravid eller ammer bør du konsultere lege før du bruker produktet. Advarsel: Ikke egnet for barn under 12 år. Ikke bruk produktet dersom pakningen er brutt eller ødelagt. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Image

ANBEFFALES

 • Finner det vanskelig å være aktiv gjennom hele dagen.
 • Strever med å holde dine trette bein i bevegelse etter en hel dag med mye ståing og sitting.
 • Trett av å slite med trette bein.
Image

FURUBARK (Pinus pinaster, Aiton)
Pinus pinaster, bedre kjent som fransk maritim furu, stammer fra landene rundt Middelhavet. Akkurat som i Nord-Europa ble furubark også her brukt i mel når man skulle bake brød. I dag vet vi at denne barken inneholder en naturlig høy mengde med proanthocyanidiner.


VINBLADER (Vitis vinifera L.)
Vinplanten stammer fra området rundt Middelhavet, Sentral-Europa og det sørvestlige Asia. Den er en hardfør klatreplante. Bladene er hjerteformet med taggede kanter. Druene fra planten brukes både til vinproduksjon og som frukt.


SORT PEPPER (Piper nigrum L.)
Pepper vokser i tropiske klimaer med mye nedbør og varme. Svart pepper stammer fra Kerala i India. Derfra tok menneskene det med seg nordover til Assan og øst til Ceylon, Thailand, Malaysia og Indonesia samt andre sørøstlige land.

STØRRELSER

Image

30 tabletter

Image

90 tabletter

Image
Image
Image
Image
 • Wonder Legs™ inneholder ikke genmodifiserte planteprodukter.
 • Wonder Legs™ inneholder ikke gluten og kan derfor trygt brukes av mennesker med glutenintoleranse, cøliaki eller autoimmun sykdom.
 • Wonder Legs™ inneholder ikke meieriprodukter og kan derfor trygt brukes av mennesker med laktoseintoleranse eller melkeallergier.
 • Wonder Legs™ inneholder ikke animalske produkter.

Write Your Own Review

Please verify reCAPTCHA. We use reCAPTCHA to protects from spam and abuse.

Du vurderer:Wonder legs™
Vår vurdering

DEKLARASJON PER DØGNDOSE 1 tabl. %ADT*
Fransk maritim furubark ekstrakt (Pinus pinaster Aiton)
- standardisert til 40 % proanthocyanidin 700 mg -
Rødvinsblad ekstrakt (Vitis vinifera L.)
- standardisert til 5 % proanthocyanidin 200 mg -
Sort pepper frø ekstrakt (Piper nigrum L.)
- standardisert til 40 % piperin 20 mg -
Vitamin C 90 mg 112
 *ADT= Anbefalt Daglig Tilførsel  
% av referanseverdi. - = ADT er ikke fastlagt.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ANBEFALT DØGNDOSE
En tablett daglig med væske. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide, ammende og barn under 11 år.

INGREDIENSER 
Standardisert fransk maritim furubark (Pinus pinaster Aiton) ekstrakt, fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), standardisert rødvinsblad (Vitis vinifera L.) ekstrakt, vitamin (askorbinsyre), standardisert sort pepper (Piper nigrum L.) ekstrakt, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetyl cellulose), konsistensmiddel (kryssbundet natriumkarboksymetyl cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksyd).

Copyright © 2017 New Nordic AS