Ønsker du deg tykkere og vakrere hår?

Teri Hatcher avslører hvorfor hun er global ambassadør for New Nordics Hair Volume™

For den anerkjente Hollywood-skuespillerinnen og internasjonale livsstilsikonet Teri Hatcher er naturlige og positive løsninger for helse og velvære to viktige ingredienser for å oppnå det beste i livet, både nå og senere. YouTube-kanalen hennes «Hatching Change» ble inspirert av hennes personlige søken etter hva det vil si å «leve sunt». Hun sier: «Når du er over 50 er det på tide å VELGE hva du vil ha ut av livet, og så få det til å skje. Jeg kommer alltid tilbake til ønsket om å være i stand til å GJØRE ting. Jeg ønsker å være både fysisk og mentalt sterk samt være motivert til å ta gode ernæringsmessige valg. Jeg mediterer, og jeg trener. Jeg prøver å gjøre alt dette jevnlig, slik at kroppen min kan gjøre disse tingene i lang tid fremover. Hele kroppen min må være sunn, inkludert håret mitt.»

Teri innrømmer at håret hennes har gjennomgått mye i løpet av årene. Hun forklarer: «Sannheten er at jeg ikke var velsignet med fantastisk hår. Da jeg var ung var det krusete med merkelige hårvirvler jeg ikke visste hvordan jeg skulle håndtere. Da jeg var gravid ble det plutselig tykt og fabelaktig, og etter at datteren min ble født begynte det å bli tynt igjen. Så startet den berg- og dalbanen overgangsalderen er. Det har nå gått seg mer til, og jeg føler jeg er den perfekte kandidaten til å støtte meg på et vitamintilskudd som gir støtte til håret, som jeg vil verdsette og hvor jeg kan føle forskjellen. Det er derfor jeg ble så glad da jeg ble spurt om jeg ville være ambassadør for New Nordics Hair Volume™.»

Ser en forskjell med New Nordics Hair Volume™
Teri fortsetter: Jeg har kun tatt produktet daglig i 6 uker, og selv om det kan virke tidlig å se forskjell allerede nå, så synes jeg at jeg gjør det. Det føles sterkere. Jeg tror også at det å være bevisst på å ta tabletten en gang per dag kan smitte over på hvordan jeg ellers tar vare på meg selv. Å ta New Nordics Hair Volume™-kosttilskudd jevnlig er som et signal som forteller meg at jeg skal spise sunt, sove og trene. Den blir som en katalysator for sunn adferd, og er på mer enn én måte et flott tilskudd til min daglige rutine.»

Å holde det naturlig
Teri legger til: “Jeg er selvfølgelig ingen lege eller hårekspert, men jeg tror alle burde sørge for å få de beste næringsstoffene til deres personlige behov. Det er virkelig viktig for meg at New Nordics Hair Volume™ inneholder naturlige ingredienser. Jeg bruker også gode produkter når det kommer til sjampo og balsam, og til og med hårbørstene jeg bruker er forsiktige mot håret mitt. Jeg prøver å la det være naturlig når jeg kan, og bruker varmebeskyttende sprayer når jeg styler det. Når du er over 50 år burde du snakke med legen din og sjekke hormonbalansen samt sikre at du får i deg de alle de riktige næringsstoffene. Det er derfor New Nordics Hair Volume kan være et flott tillegg til rutinen din.»

Stilen for den røde løperen
Teris berømmelse betyr at hun ofte må vise seg frem, og derfor er det viktig at håret hennes ser flott ut: «Når jeg skal på den røde løperen leier jeg alltid en dyktig hårstylist! Det er morsomt å jobbe sammen med dem, og selv om jeg vanligvis går for mye krøller og en sexy, naturlig stil er det også morsomt å sette det opp. Å holde håret sunt hele tiden er en annen sak. Frem til nå har jeg følt at hver dag kan være en dårlig hårdag! Jeg tror imidlertid at vakkert hår kommer fra innsiden, og derfor anbefaler jeg Hair Volume™ fra New Nordic.» 

New Nordic Hair Volume™
Over 50 % av alle kvinner opplever hårtap, som forårsakes av stress, manglende næring, hodebunnsproblemer, overforbruk av stylingprodukter og -utstyr, hårforlengelse, tiden etter fødsel eller til og med genene. Det å miste hår kan være hardt for selvtilliten og skape unødvendig mye stress og engstelse. Det er derfor New Nordic har utviklet Hair Volume™, et kosttilskudd som kan hjelpe deg med å opprettholde et sunt hår. Det er dokumentert at det kan gi deg tykkere og vakrere hår, og samtidig gi hår, hud og negler næring fra naturlige kilder.

Tablettene er basert på en unik svensk formel med epler i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, sink, vitaminer og kobber som gir viktige næringsstoffer til hårsekkene, hud og negler. Disse unike tablettene er de første som inneholder naturlig epleekstrakt med et naturlig innhold av procyanidin-B2.

Tablettene gir også næring til hårets røtter. Biotin og pantotensyre er viktige B-vitaminer som spiller en viktig rolle i hårsekkens og hudvevets metabolisme og opprettholdelsen av sunt hår, hud og negler. Hirse er et glutenfritt korn med naturlig innhold av melanin. Sink er et naturlig mineral som er viktig for hud og negler. Aminosyren L-cystein er en av bestanddelene i keratin, det vil si det proteinet som håret hovedsakelig består av. Keratin bidrar til å gjøre håret stabilt, sterkt og smidig. Ta en tablett daglig sammen med et glass vann.

Teri Hatcher er global ambassadør for New Nordic Hair Volume™.

Copyright © 2017 New Nordic AS