Blue Berry™ Original

Den originale Blue Berry™-tabletten har vært på markedet i mer enn 20 år, og har blitt en av våre mestselgende produkter gjennom tidene. Blue Berry™ Original inneholder blåbærekstrakt, tagetesekstrakt standardisert til å inneholde 10 mg lutein per døgndose og øyentrøst.

  • Den originale blåbærtabletten med øyentrøst og lutein
  • 10 mg lutein pr. døgndose
  • Blåbær bidrar til å bevare øyets sunnhet

Vil du spare 20%?

Slik gjør du:

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid – eller krav til minstekøp.

Prøv da vel ! Velg «Abonnement» som betalingsmetode ved utsjekk

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter


Enkeltkjøp fra kr 532,00
Veiledende pris: kr 532,00


Bilde
Bilde

DEN ORIGINALE BLÅBÆRTABLETTEN

Den originale Blue Berry™-tabletten har vært på markedet i mer enn 20 år. Den originale svenske blåbærtabletten har blitt en av våre mestselgende produkter gjennom tidene! Blue Berry™ Original inneholder blåbærekstrakt, tagetesekstrakt standardisert til å inneholde 10 mg lutein per døgndose og øyentrøst. Lutein er et karoteniod, som finnes naturlig i øyets netthinne – den delen av øyet som er ansvarlig for sentralsynet.

Bilde

ANBEFALT DØGNDOSE

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bær ikke erstatte en variert kost en sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes av gravide, ammende eller barn under 11 år uten i samråd med lege. Rådfør deg med helsepersonell ved samtidig bruk av medisiner og ved allergier. Oppbevares utilgjengelig for barn.Bilde

BLÅBÆR (Vaccinium myrtillus L.)

Vaccinium myrtillus er en spesiell art som hører hjemme i Nord-Europa. Den er en av de mest vanlige ville planter i Norge og Sverige. Det fine blåbærekstraktet i denne tabletten er fremstilt av ville blåbær, som er mindre enn de dyrkede blåbærartene og som er verdsatt for den intense fargen og næringsinnholdet.

ØYENTRØST (Euphrasia officinalis L.)

Øyentrøst er mellom 5-40 cm høy. Det er en ettåring plante med taggete blader, hvite eller lyselilla blomster med mørkere striper og en gul flekk. I produksjonen  av Blue Berry™ brukes det ekstrakt fra hele planten.

 

TAGETES (Tagetes erecta L.)

Tagetes er en plante med frisk grønt løv, og med blomster som kan minne om nelliker. Fargene varierer fra lysegul til oransje. Det er plantens kronblader som brukes i Blue Berry™, og det er fra disse det utvinnes lutein.

 

STØRRELSER

Bilde

120 tabl.

Write Your Own Review

Venligst bekræft denne sikkerhedsgodkendelse. Dette hjælper os med at undgå Spam og misbrug.

Du vurderer:Blue Berry™ Original
Vår vurdering

INNHOLD PER DØGNDOSE  2 tabl. %RI
Blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.) 400 mg -
- 5:1 tilsvarer 2000 mg tørket frukt    
Øyentrøstekstrakt (Euphrasia officinalis L.) 200 mg -
- 5:1 tilsvarer 1000 mg tørket blomst    
Tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.) 100 mg -
- standardisert til 10% lutein = 10 mg lutein    
Vindruekjerneekstrakt (Vitis vinifera L.) 40 mg -
- 25:1 tilsvarer 1000 mg tørkede kjerner    
*RI = Referanseinntak / – = RI er ikke fastlagt     

 

ANBEFALT DØGNDOSE
Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bær ikke erstatte en variert kost en sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Bør ikke brukes av gravide, ammende eller barn under 11 år uten i samråd med lege. Rådfør deg med helsepersonell ved samtidig bruk av medisiner og ved allergier. Oppbevares utilgjengelig for barn.


INGREDIENSER
Fyllemiddel (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat, kryssbundet natriumcarboxymethylcellulose), blåbærekstrakt (Vaccinium myrtillus L.), øyentrøstekstrakt (Euphrasia officinalis L.), tagetesekstrakt (Tagetes erecta L.), vindruekjerneekstrakt (Vitis vinifera L.), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmethyl cellulose magnesiumsalt av fettsyrer), antiklumpemiddel (siliciumdioxid).

Copyright © 2022 New Nordic Healthcare ApS