SKU
740

Blue Berry™ Plus Øjenvitamin - 60 tabl.

Syn og vitalitet

Blue Berry™ Plus Øjenvitamin er en blåbærtablett med en spesiell kombinasjon av ekstrakter fra øyentrøst og tagetes samt vitamin A og sink. Vitamin A og sink bidrar til å vedlikeholde et normalt syn. Sink bidrar til en normal omsetning av vitamin A. Blåbær og øyentrøst bidrar til å bevare øyets sunnhet og helse.

 • Bidrar til å bevare øyets sunnhet og helse.
 • Vitamin A og sink bidrar til å vedlikeholde et normalt syn.
 • Med lutein fra tagetes.
kr 305,00
ABONNER OG SPAR 20%

Vil du spare 20%?
Med et abonnement hos New Nordic blir favorittproduktene dine automatisk levert hjem til deg!

 • Alltid 20 % rabatt på produktet
 • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
 • Ingen bindingstid eller krav til minstekøp.

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
Vilkår for abonnement

DET ER FANTASTISK Å HA KLARE ØYNE

Sunne og friske øyne er livskvalitet. Etter hvert som vi blir eldre, er det mange som opplever at øyehelsen blir dårligere. Blue Berry™ er den originale øyetabletten basert på håndplukkede villblåbær fra svenske og finske skoger. Det er fantastisk å ha klare øyne samt være i stand til å lese en god bok. Blue Berry™ er for mennesker i alle eldre, også for de yngre som tilbringer mye tid foran en skjerm.

w_blueberry_141103_eye_chart_glasses_1_700x700

ØYEHELSE HELE LIVET

Det er ikke bare kroppen som endrer seg med alderen. Det gjør også øynene og synet. For noen skjer det raskt, og for andre kommer endringene mer langsomt. Sunne og friske øyne er alfa og omega for et godt og aktivt liv. Evnen til å se klart og tydelig samt raskt veksle mellom mørke og lys, gjør hverdagen enklere.

Blåbær har blitt anbefalt for synet helt tilbake til 1100-tallet. De britiske kamppilotene under andre verdenskrig var kjent for sitt svært gode syn. Det skal visstnok skyldes konsum av rikelige mengder med blåbær.

Gjennom moderne forskning vet vi i dag at blåbær, og spesielt da de nordiske blåbærene, inneholder såkalte polyfenoler som blant annet antocyanidin. Blåbær bidrar til øyehelsen.

DEN ORIGINALE SVENSKE BLÅBÆRTABLETTEN
SIDEN 1997

På 90-tallet oppdaget New Nordic hemmeligheten til blåbærene som vokser på de lave buskene. I 1997 resulterte år med forskning og samarbeid med verdenskjente øyeleger i verdens første blåbærtablett beriket med lutein. Blue Berry™ ble en suksess, og nå bruker millioner av mennesker fra mer enn 40 land Blue Berry™ hver dag.

DERFOR ER BLUE BERRY SÅ UNIK

I blåbærets blåe farge befinner det seg mange ulike polyfenoler og andre naturlige ingredienser som jobber i harmoni med kroppen din. Den mest kjente er den mørkelilla antocyanidin, men blåbær inneholder også lutein. For å gi Blue Berry™ et ekstra høyt innhold av lutein, er tabletten også beriket med ekstrakter av tagetes og øyentrøst.

w_BlueBerry_Picking_GettyImages-1410256246_700x700
w_packshot_BlueBerryGroup_environment_INT_200415_700x700

I DAG ER BLUE BERRY TILGJENGELIG I FLERE VARIANTER

Den originale Blue Berry™ har fått selskap av flere varianter. Den mest populære er Blue Berry™ Plus øjenvitamin. I tillegg til de samme ingrediensene som originalen, inneholder denne også vitamin A, sink og kobber. Blue Berry™ Eye Stress inneholder blant annet ekstrakt av solbær og fransk maritim furubark, og anbefales til alle som tilbringer mye tid foran skjermen. Dersom du foretrekker gummies i stedet for tabletter, vil du bli glad for å høre at Blue Berry™ også er tilgjengelig som gummies med deilig smak av blåbær.

Dette sier kundene..

stars12345

av 769 tilbakemeldinger

"BESTEMOR – HVOR ER BRILLENE DINE?"

– Jeg er virkelig begeistret over situasjonen med øynene mine, og jeg forteller alle vennene mine hvor glad jeg er for Blue Berry™ Plus øjenvitamin. Mona fra Sverige forteller sin historie. For noen få år siden ble Mona pensjonist. Hun hadde alltid sett bra, men nå oppdaget hun at det skjedde noe med synet. Dette forhindret henne i å leve det livet hun var vant til. Mona har fått hjelp av Blue Berry™ Plus øjenvitamin. Produktet har hjulpet henne med klarere og friskere øyne.

Mona opplevde bedring allerede etter et par måneder. Øynene hennes ble klarere og sluttet å renne. Det skjedde også noe morsomt da hun var ute og kjørte bil sammen med barnebarnet. "Bestemor, du har glemt brillene dine!" Da forstod Mona hvilken forskjell Blue Berry™ Plus Øjenvitamin gjorde.

DERFOR ER DE NORDISKE BLÅBÆRENE BEST

Fra dypet av den nordiske skogen, under en frodig krone av trær og på et rikt teppe av mose, kommer ett av verdens ledende supermat. Det nordiske blåbæret vokser i denne skogen på lave busker. Bæret er preget av det mørkelilla pigmentet, som inneholder flere antioksidanter enn det nordamerikanske blåbæret.

w_Blueberries_NO_700x520_Amerikanske

AMERIKANSKE BLÅBÆR (Vaccinium corymbosum L)

 • Amerikanske blåbær er større enn nordiske blåbær.
 • Du kan kjøpe ferske amerikanske blåbær året rundt.
 • De holder fasongen bedre når de tørker.
 • Skallet er mørkeblått med røde innslag, men innsiden er helt lys.
 • Amerikanske blåbær importeres fra land over hele verden, som Peru, Chile og Marokko.
w_Blueberries_NO_700x520_Nordic

NORDISKE BLÅBÆR (Vaccinium myrtillus L)

 • Nordiske blåbær er små, og det er vanskelig å få kjøpt ferske blåbær i butikken.
 • Sesongen er fra juli til september.
 • Blåbærene er mørkeblå både på utsiden og innsiden, takket være antioksidantene.
 • Nordiske blåbær kommer ofte fra Sverige og Finland, der de vokser vilt.
 • De mørke bærene har et høyere innhold av antocyanidin (antioksidanter) enn de
 • amerikanske blåbærene, som bare er blå på utsiden. (Målinger og analyser fra den danske forbrukerorganisasjonen "Think".)
w_BlueberryExtract_700x700

ANTIOSKIDANTENE ER MØRKE

Blåbær er kjent for å ha et høyt innhold av antioksidanter – mer presist handler det om innholdet av antocyanidin, som finnes naturlig i enkelte matvarer og spesielt i bær. Antocyanidin kan ha en potent antioksidanteffekt og kan derfor ha en beskyttende effekt på kroppen. Antocyanidin er også pigmenter, og det er de som gir blåbær den blålilla fargen.

BEVIS PÅ EFFEKT OG VIRKNING

Blåbær er kjent for sin effekt og gode funksjon i forhold til syn og øyehelse. Effekten av blåbær relatert til syn er dokumentert i flere vitenskapelige og publiserte studier, slik at andre forskere og helsepersonell kan holde seg oppdatert.

w_blueberry_iStock_000022811074Large_700x700
w_eye_700x700

FRISKE OG SUNNE ØYNE ER LIVSKVALITET

Øynene dine er opptatt hver dag. Du leser, kjører bil, jobber foran datamaskinen eller ser på TV. Du er avhengig av øynene og synet ditt, og det er derfor ikke rart at synet er av stor betydning. Synet ditt endres når du blir eldre. Årsaken til dette er en forringelse av øyets evne til å fokusere. Når vi blir eldre, kan linsen herdes og ofte svekkes øyemusklene. Øynene våre trenger spesielle næringsstoffer for å fungere.