products_shelf


New Nordic ikoner

Blue Berry™ – Essensen av øyets sunnhet (2000)

Hemmeligheten bak Blue Berry begynte med ville blåbær, et bær som tradisjonelt er mye brukt i Sverige. Mange års forskning og samarbeid med anerkjente øyeleger, resulterte i verdens første luteinberikede blåbærtablett. Siden produksjonen av Blue Berry startet i 1997 har fabrikken i Sverige økt produksjonen for hvert år, og med trofaste forbrukere i mer enn 30 land er etterspørselen stadig økende.

BioDrain® – Rens kroppen din (1998)

I vår moderne verden akkumulerer vi hver dag avfallsstoffer i kroppen, blant annet via den maten vi spiser. Vi får i oss store mengder med hurtigmat og snacks, og dermed oppstår det et behov for utrensing. Som et svar på ønsket om å rense kroppen utviklet New Nordic BioDrain. På et tidspunkt jobbet produksjonen i Danmark overtid for å klare å produsere nok varer til alle kundene som ventet. Før BioDrain var det mange mennesker som søkte hjelp hos alternative behandlere, som foreskrev en lang rekke med urteekstrakter. Bekvemmeligheten med BioDrain og effekten den hadde samt innholdet av urter og mineraler som jobber i harmoni med kroppens egne renseprosesser, ble øyeblikkelig en suksess. I dag er produktet stadig å finne i hyllene.

Frutin® – Legg et lokk over magesyren (1992)

Frutin var det første store gjennombruddet for New Nordic. Tyggetabletten ble utviklet som et naturlig middel mot halsbrann. For å hjelpe til med å holde magesyren i magen, i stedet for at den blir presset opp i spiserøret hvor den skaper en brennende følelse, har New Nordic funnet opp en spesiell kombinasjon av sitrus pektin (fruktfibre) og dolomittkalk. Denne kombinasjonen er unik og mange har uten hell forsøkt å kopiere den. Når Frutin tabletten tygges, flyter det forsiktig til toppen av magen og skaper et naturlig skumlokk laget av naturlige fruktfibre. Dette forhindrer magesyren å stige opp i spiserøret. Alt dette skjer veldig fort og skumlokket flyter på toppen av mageinnholdet i flere timer. Det smarte ved dette produktet er at du kan hindre syrene fra å stige uten å nøytralisere dem. Dette gjør det mulig for magen å fungere normalt og bekjempe de ulike bakteriene som kan være i magen. Etter 23 år er denne tabletten fremdeles et unikt produkt, utviklet på bakgrunn av innovative ideer.

Hair Volume™ – Keep up the volume (2011)

Hair Volume er enda et gjennombrudd for New Nordic. Det hele startet i 2010 da produktsjefen i verdens største apotekkjede CVS ringte til direktøren i New Nordic. «Dersom du har en hårtablett i deres sortiment i Skandinavia som virker, vil vi gjerne se den.» Dette ble starten på en ny ære for New Nordic. Hair Volume er et kosttilskudd som skiller seg fra andre hårprodukter på markedet fordi det inneholder epleekstrakt med procyanidin B2. Dette tilfører næringsstoffer til både hodebunnen og hårsekken.

Skin Care™ – Aktiver hudens produksjon av kollagen (2012)

Etter århundrer med bruk av produkter til huden har forskerne begynt å forstå hvordan planter og næringsstoffer kan aktivere cellene i de dypere hudlagene, og dermed gi mer varige virkninger enn det man får med bare kosmetiske effekter. En sunn hud er en vakker og ungdommelig hud. New Nordics nyeste forskning i hudcelleaktivering viste seg å være veldig nyttig i utviklingen av den nye generasjonen av skjønnhetsprodukter. Skin Care Collagen Filler øker produksjonen av kollagen innenfra. Det er ikke science fiction og det er ikke magi. Det er basert på forskning Skin Care Collagen Filler var bare begynnelsen. Senere har det blitt utviklet flere tabletter i Skin Care serien.

New Nordics Collagen Filler har nådd hele veien frem til Hollywood. New Nordic har vært så heldige og hatt et ekstraordinært møte med den verdenskjente modellen og skuespilleren Carmen Electra. Høsten 2016 ble Carmen kampanjemodell for produktet etter at hun fikk øynene opp for det danske kosttilskuddet. Carmen besøkte New Nordic i Danmark på Kurhotel Skodsborg, der de fikk mulighet til å fotografere vakre bilder til kampanjen. Kampanjen har resultert i at flere forbrukere har omtalt Skin Care Collagen Filler som Carmen tabletten.