SKU
713

Active Liver™ - 30 tabl.

Leverfunksjon

Active Liver™ kan bidra til å støtte leveren. Den er basert på urteekstrakter av mariatistel, artisjokk, gurkemeie og kolin. Artisjokk støtter oppunder den daglige lever- og gallefunksjonen. Innholdet av kolin bidrar til en normal leverfunksjon og nedbrytelse av fett.

  • Daglig tablett til leveren.

  • Kolin bidrar til å opprettholde normal nedbrytelse av fett.

  • Artisjokk kan støtte leverfunksjonen.

kr 301,00
ABONNER OG SPAR 20%

Vil du spare 20%?
Med et abonnement hos New Nordic blir favorittproduktene dine automatisk levert hjem til deg!

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid eller krav til minstekøp.

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
Vilkår for abonnement

LEVEREN – KROPPENS STØRSTE ORGAN

Leveren er kroppens største organ, og er ansvarlig for mer enn 500 vitale funksjoner, som blant annet avgiftning, produksjon av galle, fettmetabolisme, proteinmetabolisme, regulering av blodsukker, regulering av vitaminer, mineraler og hormoner. Så fantastisk er leveren din.

w_activeliver_overweight_man_with_hand_on_belly_de_700x520

FOR MYE FET OG USUNN MAT?

Leveren din jobber hver eneste dag med å håndtere alt du spiser og drikker. Det være seg mat med mye karbohydrater, fet og usunn mat og alkohol. I tillegg må leveren rense ut uønskede giftstoffer vi får i oss gjennom luft og vann. I henhold til Mayo-klinikken i USA sliter 25 % av verdens befolkning med enten en overarbeidet lever eller fettlever. Symptomene på en stresset lever kan variere fra en følelse av å være konstant trett til problemer med å gå ned i vekt uansett hva du gjør. Oppblåsthet og uren hud kan være andre symptomer.

ACTIVE LIVER INNEHOLDER INGREDIENSER SOM KAN STØTTE LEVEREN DIN!

Med Active Liver trenger du kun å ta 1 tablett hver dag. Kosttilskuddet inneholder disse naturlige ingrediensene:

Mariatistel har blitt bruk i mer enn 2000 år for sin evne til å støtte leverens funksjon. I dag viser moderne forskning fra blant annet Berkeley i California, at mariatistel inneholder flavonoider, som kan være gunstige for leveren.

Artisjokkblader kan støtte oppunder gallefunksjonen, og er et anerkjent ekstrakt med lange tradisjoner. Artisjokk kan også støtte leveren, noe som ble bekreftet i en ny studie fra Basel i Sveits.

Gurkemeie er den tredje urten i Active Liver. Dette er en urt som er velkjent innen ayurvedisk tradisjon.

Kosttilskuddet inneholder også næringsstoffet kolin, som bidrar til en normal fettmetabolisme og leverfunksjon. Kun 1 TABLETT per dag.

w_ActiveLiver_Tapemeasure_JBP5407_NewNordic_30_31_maj_1_juni_0317_J_UK_700x520
w_activeliver_scienceillustration_liver_iStock_000015724083Large_700x520

VISSTE DU DETTE OM VÅRT MODERNE KOSTHOLD?

Våre forfedre fikk rundt en tredjedel av kaloriene de trengte fra proteiner. I dag er tallet kun 15 %. Proteiner er bra for leverens funksjon, mens karbohydrater og spesielt alkohol krever at leveren jobber litt ekstra for at dette ikke skal omdannes til fett.

Leveren og fettmetabolismen nyter godt av de stoffene som kan motvirke et mer uhensiktsmessig kosthold. Active Liver, basert på mariatistel og artisjokk, er tabletten, som kan bidra til å opprettholde en velfungerende leverfunksjon. I tillegg bidrar tablettens innhold av næringsstoffet kolin til å støtte en normal fettmetabolisme, det vil si å bryte ned fett og omdanne det til energi.

"JEG FØLER MEG FANTASTISK"

Kirsten hadde alle de vanlige symptomene: Overvekt, oppblåst, dårlig fordøyelse, tretthet og “svampaktig” hud. Hun valgte derfor å prøve Active Liver. –Jeg er så glad for å ha funnet en enkel måte å støtte leveren min på uten å måtte følge en spesiell, kolinrik diett. Nå tar jeg en Active Liver hver dag sammen med frokosten min. Active Liver er fantastisk, og jeg har begynt å få en normal leverfunksjon. Jeg føler meg fantastisk, og ønsker å holde meg aktiv i mange år fremover. Tusen takk, New Nordic.