SKU
955

Hair Volume™ - 30 tabl.

Hårvekst og volum

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett som gir synlig tykkere, vakrere og mere glansfullt hår. Tabletten er basert på epleekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber.

  • Bidrar til vedlikehold av normalt hår.
  • Tilfører næringsstoffer i hodebunnen og hårsekkene.
  • Dokumentert virkning.
kr 329,00
ABONNER OG SPAR 20%

Vil du spare 20%?
Med et abonnement hos New Nordic blir favorittproduktene dine automatisk levert hjem til deg!

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid eller krav til minstekøp.

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
Vilkår for abonnement

Blir håret ditt tynnere?

Får du tynnere hår? Mange opplever det som både ubehagelig og skamfullt at håret blir tynnere eller at de mister hår. Opplever du at det å miste hår påvirker selvtilliten din og hvordan du ser på deg selv? Dersom du ser etter en løsning som kan hjelpe deg med tykkere, vakrere og mer glansfullt hår, har vi noe som kan hjelpe deg.

Designet for tykkere og vakrere hår

Hair Volume™-tablettene er et prisvinnende og klinisk dokumentert produkt, som kan gjøre håret tykkere på bare 2 måneder. Sunt hår starter på cellenivå med sterke hårrøtter, som gir deg flott og vakkert hår. Dessverre står ikke hårets røtter øverst på listen når næringsstoffene deles ut. Kroppen prioriterer rett og slett vitale organer fremfor hårrøttene, spesielt under stress og hormonelle forandringer. Vakkert hår kommer bak i køen når kroppen din ikke har nok næringsstoffer.

Derfor er Hair Volume så bra

Hair Volume™ inneholder rene og naturlige ingredienser samt hårvitaminer og -mineraler. Dette er trygge ingredienser, som sammen gir håret ditt næring innenfra. Hair Volume™-tablettene er basert på vårt spesielle ekstrakt av Annurca-epler, ekstrakt av hirse og kjerringrokk samt aminosyrer (L-cystein, and L-metionin), biotin (vitamin B7), pantotensyre (vitamin B5), sink og kobber.

New Nordics hårfilosofi

Hårets helse starter fra innsiden. Hva du spiser, hormonbalansen og måten du behandler håret ditt på synes på håret ditt. Filosofien til New Nordic er å hjelpe deg med å gi hårets røtter nok næring, og dermed stimulere og fremme en normal hårvekst. I tillegg til Hair Volume™-tabletter og gummies, anbefaler vi også hårpleieproduktene fra samme serie for en umiddelbar effekt.

Beauty In & Out

Hos New Nordic spesialiserer vi oss på urtebaserte kosttilskudd og skjønnhetsprodukter basert på vitenskapelige studier. Resultatet er innovative og effektive produkter som jobber i harmoni med kroppen din. Ved å bruke både tabletter og hårpleieprodukter med de samme urteingrediensene, pleier du håret ditt innen- og utenfra. Dette er en ny og holistisk måte å pleie håret på. Med denne nye skjønnhetsrutinen gir du håret ditt helhetlig pleie, og det er nettopp dette Beauty In & Out™ handler om. Hair Volume™ er unik og revolusjonerende hårpleie, som gir deg utrolige og ekstraordinære resultater.

Utrolige kliniske resultater

Hårets vekstsyklus er lang og varer fra 3 til 8 år, men du trenger ikke å vente så lenge for å få resultater med Hair Volume™. Resultatene Hair Volume™ gir ble bekreftet i en klinisk studie i 2018. Studiet viser at håret blir tykkere og fyldigere på kun 2 måneder. 9 av 10 testdeltakere følte at håret var vakrere enn før, og 7 av 10 rapportere at håret føltes sterkere etter bruk av Hair Volume™.

0 /10
Ville anbefalt Hair Volume™.
0 /10
Er fornøyd med Hair Volume.
0 /10
Følte at håret var synlig tykkere og vakrere.

Dette sier kundene..

stars12345

av 678 vurderinger

Elsket av millioner over hele verden

Kvinner og menn i alle aldre og fra alle verdenshjørner elsker Hair Volume™. Hair Volume™ ble lansert i Skandinavia i 2011 etter år med forskning og testing. Tablettene produseres i Sverige og Danmark under dermatologisk kontroll og strenge krav til kvalitet. Hair Volume™ selges i mer enn 40 land og på mer enn 50 000 apotek fra Kina i øst til USA i vest.

Verdens mest prisbelønnede hårtablett
I tillegg til å være elsket av kunder over hele verden, har denne fantastiske tabletten også vunnet en rekke priser både i Europa og USA. Hair Volume™ er antagelig verdens mest prisbelønnede hårtablett.

Annurca | Hemmeligheten bak hårtabletten vår

François Gérard og grunnleggeren Karl Kristian Bergman Jensen har reist sammen i mer enn 20 år, på utkikk etter planteingredienser til bruk i New Nordics kosttilskudd og skjønnhetsprodukter. Etter å ha forsket i flere år på hvilke eplesorter som egner seg best i Hair Volume, besøkte de til slutt flere eplegårder som dyrket en variant kalt Annurca. Annurca er antagelig verdens eldste kjente eplevariant. Disse eplene vokser i vulkansk jord i den sørlige delen av Italia i et område 50 km nord for Napoli. Eplene er små, saftige og søte med et hint av syre og et høyt nivå av proantocyanidiner. De beholder smaken, aromaen og kvaliteten i veldig lang tid. Det er disse kvalitetene som gjør denne eplesorten perfekt for Hair Volume™.

annurca3
Før ekstrahering ligger eplene til modning på sivmatter.
hvproductpage_apples2
Annurca-eplet har et naturlig høyt innhold av procyanidiner (vitamin B2).
hvproductpage_apples3
Ansatte fra New Nordic diskuterer innhøstingen av Annurca-eplene til Hair Volume-tabletten med bonden (til høyre).
hvproductpage_apples4
Annurca-gård i Caserta i Campagnia i Italia.
hvproductpage_apples5
Annurca-eplet vokser i vulkansk jord.
hvproductpage_apples6
Det vakre området utenfor Caserto.
hvproductpage_apples8
Grunnleggeren av New Nordic, Karl Kristian, inspiserer Annurca-eplene.

Ofte stilte spørsmål og svar

Her kommer svar på de mest vanlige spørsmålene rundt hår og hårpleie.

Hårtap kan skyldes mange ting, som genetiske faktorer eller predisposisjon, mangel på vitaminer og mineraler, hudproblemer, ulike sykdommer, dårlig kosthold, store endringer i livet, endringer i hormonbalansen, graviditet og fødsel samt overgangsalderen. For å booste hårveksten er det viktig å sørge for å tilføre gunstige næringsstoffer for håret. Næringsstoffer som jobber i harmoni med hårrøttene dine for å produsere sunt hår. Hair Volume™ inneholder alle de næringsstoffene som fremmer sunn hårvekst.

Håret vokser i 4 ulike faser, og hårtap er en del av den siste fasen der du mister gammelt hår for å gjøre plass til ny hårvekst. Vanligvis vokser hårrøttene i rundt 3 år for så å hvile i rundt 3 måneder før det vokser frem nye hårstrå. Enkelte tilstander kan forstyrre hårets vekstsyklus.

Sunn hårvekst er avhengig av tilførsel av viktige vitaminer og mineraler, spesielt biotin og sink. Hår består stort sett av protein, og derfor bør du fokusere på å spise nok sunne proteiner. Dette inkluderer magert kjøtt, fisk, bønner, grønnsaker og magre meieriprodukter.

For tidlig hårtap er ofte relatert til stress. Stress kan føre til at hårets vekstsyklus går raskere enn den skal, og at exogen-fasen (fasen der du naturlig mister gammelt hår) inntreffer tidligere. Resultatet er at du mister to til tre ganger så mye hår som normalt.

Å lære seg stressdempende teknikker, som yoga og meditasjon samt prøve å unngå situasjoner som er spesielt stressfremkallende, kan være fordelaktig for helsen.