i_Testimonial_Page_banner_Tina_HairVolume_2024_NO_Mobile

“Jeg var fortvilet over håret mitt”

“Det hele startet da jeg fikk mitt første barn for 31 år siden. Håret mitt endret seg, og jeg ble mer og mer fortvilet over at håret var så tynt at man kunne se hodebunnen. Jeg trodde at det måtte være sånn resten av livet.”

“For mange år siden fikk jeg vite at hårsekkene mine hadde lukket seg på grunn av stylingproduktene jeg hadde brukt. Siden har jeg testet all verdens produkter. Alt fra sterke B-vitaminer til ulike sjampoer og dråper, men ingenting hjalp.”

“Alt endret seg da søsteren min anbefalte at jeg prøvde Hair Volume™. Søsteren min jobber i en helsekostbutikk, og fortalte meg at kundene stadig kom tilbake for å kjøpe disse hårtablettene. De sa at de ikke kunne “leve uten”, og søsteren min tenkte at det vår verdt å prøve Hair Volume™.”

“Tynt hår ligger i familien, og det er derfor helt fantastisk at jeg nå må klippe meg hos frisøren hver måned. Sist jeg var hos frisøren lurte hun på hva jeg hadde gjort med håret mitt. Hun sa det hadde blitt både flottere og fyldigere.”

“Håret er en stor del av selvbildet, og etter at jeg begynte med Hair Volume™ har jeg fått selvtilliten tilbake,” forteller Tina med et stort smil.

Tykkere, vakrere og mer glansfullt hår

Hair Volume™ er en klinisk dokumentert hårtablett, som gir synlig tykkere, vakrere og mer glansfullt hår. Hair Volume™ er basert på epleekstrakt i kombinasjon med hirse, kjerringrokk, aminosyrer, biotin, sink og kobber. Tabletten gir næring til hodebunnen og hårsekkene, der håret dannet. Innholdet av sink og biotin kan bidra til å vedlikeholde normalt hår og hud. Sink kan også bidra til å vedlikeholde normale negler, mens kobber kan bidra til normal hårpigmentering.

New Nordics hårfilosofi

Hårets helse starter fra innsiden. Hvordan håret ditt ser ut er et resultat av blant annet kosthold, hormonbalansen og hvilke produkter du bruker når du styler håret ditt. New Nordics hårfilosofi handler om hjelpe deg med å gi hårsekkene dine tilførsel av næring. På den måten stimuleres og støttes en normal hårvekst. I tillegg til Hair Volume™-tabletter og gummies, anbefaler vi også at du bruker de andre hårpleieproduktene fra samme serie.

Utrolige kliniske resultater

Håret har en vekstsyklus som tar et sted mellom 3 og 6 år, men du trenger heldigvis ikke å vente så lenge for å se resultater med Hair Volume™. Produktet ble klinisk dokumentert gjennom en studies om ble foretatt i Paris i 2018. Denne studien viser at håret blir tykkere allerede etter 2 til 3 måneder. 9 av 10 deltakere følte at håret var vakrere enn før, og 7 av 10 opplevde at håret hadde blitt sterkere™.

0 /10
vil anbefale Hair Volume™
0 /10
er fornøyde med Hair Volume™
0 /10
opplevde at håret var synlig tykkere og vakrere

Ta vare på håret ditt fra både inn- og utsiden

New Nordic har utviklet sjampo, balsam, hårkur og hårserum i Hair Volume™-serien. Skjønnhetstilskuddene jobber i harmoni med kroppen din og når de levende cellene som kosmetiske produkter ikke når fra utsiden. Hårpleieserien vår gir umiddelbare resultater og virker i synergi med Hair Volume™-tablettene for best mulig resultat. Hårpleieserien er egnet for alle hårtyper, og kan brukes av både kvinner og men.

Produktene i Hair Volume™-serien inneholder ikke parabener, silikon, sulfater, mineralolje, ftalater, PEG, PPG, DEA eller TEA.

Se hvad kunderne sier..

stars12345

av 678 tilbakemeldinger