SKU
148

Magic Magnesium™ Glycinat 550 mg

Nervesystem

Magnesium, niacin, vitamin B12, vitamin B6, tiamin og biotin bidrar til nervesystemets normale funksjon samt en normal psykologisk funksjon.

  • Magnesium og D-vitamin bidrar til å vedlikeholde normale muskelfunksjoner og skjelett.
  • Magnesium og folsyre kan bidra til å redusere tretthet.
  • 220 mg magnesium per anbefalt døgndose.
kr 298,00
ABONNER OG SPAR 20%

Vil du spare 20%?
Med et abonnement hos New Nordic blir favorittproduktene dine automatisk levert hjem til deg!

  • Alltid 20 % rabatt på produktet
  • Velg hvor ofte du ønsker å få produkt(ene) levert.
  • Ingen bindingstid eller krav til minstekøp.

* kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter
Vilkår for abonnement

OPPLEV EFFEKTEN AV MAGIC MAGNESIUM FRA FØRSTE DAG

Magic Magnesium er fremtidens magnesiumtilskudd. Du vil antagelig oppleve hvor utmerket produktet er raskere enn du tror. Enten du har slitne muskler, nerver som spiller deg et puss eller du føler deg trett og mangler energi, kan Magic Magnesium være kosttilskuddet du har sett etter. Det er ikke så uvanlig å få for lite magnesium gjennom kostholdet, og du er derfor ikke alene om du har et lavt innhold av dette viktige mineralet.

 

UTMERKET ABSORBERING

Ja, Magic Magnesium fra New Nordic inneholder magnesium som absorberes lett av kroppen. Magnesium bidrar blant annet i hundrevis av metabolske reaksjoner, hjelper musklene med å slappe av, støtter nervefunksjonen og skjelettet. Magic Magnesium inneholder også en høy dose med vitamin D og ulike B-vitaminer pluss ekstrakt av fransk maritim furubark, som støtter mikrosirkulasjonen ved å øke kapillær permeabilitet.

 

TO FAKTORER SOM GJØR MAGIC MAGNESIUM “MAGISK":

1) Hver av Magic Magnesium-tablettene inneholder en magnesiumkilde som absorberes lett av kroppen. 

2) Kombinasjonen med vitamin D, B-vitaminer og ekstrakt av fransk maritim furubark jobber i harmoni med både magnesium og kroppen din.

i_food_GettyImages-801110034

STØTTER NERVESYSTEMET OG SKJELETTET

New Nordics Magic Magnesium Glycinat gir 232 mg med magnesium per døgndose, og bidrar til nervesystemets normale funksjon og psykologiske funksjon.

Magic Magnesium er beriket med vitamin D og B-vitaminer samt ekstrakt av fransk maritim furubark.

Magnesiumglycinat er dannet av magnesium og aminosyren glycin.

Kroppen din bruker denne aminosyren når den skal danne protein.

HVAD ER MAGNESIUM?

Magnesium er et mineral som bidrar i mer enn 300 metabolske reaksjoner i kroppen, fra å støtte nervesystemet til å regulere muskelfunksjonen og vedlikeholde skjelettet. Magnesium finnes naturlig i belgfrukter, nøtter, frø og yoghurt.

HVEM BØR TA MAGNESIUMTILSKUDD?

Det er ikke uvanlig å få for lite magnesium gjennom kosten. Over 50 % av alle voksne amerikanere får ikke nok magnesium via maten de spiser (1). Det betyr at kosttilskudd med magnesium er viktig for mange. Helseeksperter anbefaler et daglig inntak på 400–420 mg for menn og 310–320 mg for kvinner.

 (1) Reider, Carroll A et al. “Inadequacy of Immune Health Nutrients: Intakes in US Adults, the 2005-2016 NHANES.” Nutrients vol. 12,6 1735. 10 Jun. 2020, doi:10.3390/nu12061735

i_wakingUpWoman_GettyImages-1417335533
grid_magnesium

MAGNESIUM OG KILDEN

Magnesium er et metall, og magnesium i kosttilskudd vil alltid være knyttet til ett annet stoff. I kroppen skilles magnesium fra stoffet det er bundet til. Den mengden av det rene magnesiummetallet som da oppnås kalles elementært magnesium, og det er denne mengden som er deklarert under næringsfakta på esken.

 

HVILKEN MAGIC MAGNESIUM ER RIKTTIG FOR DEG?

New Nordic tilbyr 3 ulike magnesiumkilder. Vi er alle forskjellige og har derfor forskjellig nytte av de 3 ulike variantene. Det kan være vanskelig å velge, men får du noen tips …

 

MAGNESIUM GLYCINAT

Glycin er en aminosyre som bidrar til å bygge proteiner som trengs for cellevev. Glycin er også en nevrotransmitter i sentralnervesystemet. Magnesiumglycinat er derfor spesielt bra for de som ønsker å støtte nervesystemet og hjernen dag og natt.

600 mg magnesium glycinat per tablett gir 240 mg elementær magnesium per anbefalte døgndose.

 

MAGNESIUM MALAT

Malat er en eplesyre som er involvert i cellenes energiproduksjon for daglig energi og fysisk utholdenhet. Magnesiummalat er et godt kosttilskudd for muskelfunksjon og utholdenhet, og er veldig bra for de som ønsker å støtte muskelfunksjonen sin samt for idrettsutøvere og mosjonister. Magnesiummalat forstyrrer ikke fordøyelsessystemet på samme måte som for eksempel magnesiumcitrat.

800 mg magnesiummalat per tablett gir 240 mg elementær magnesium per anbefalte døgndose.

 

MAGNESIUM CITRAT

Citrat er en del av sitronsyresyklusen, en syklisk biokjemisk prosess som utgjør en sentral del av cellenes mellomstoffskifte. Sitronsyresyklusen er en del av metabolismen av karbohydrater, aminosyrer og fettsyrer. Magnesiumcitrat er derfor et virkelig godt kosttilskudd for å omdanne mat til energi. Magnesiumcitrat motvirker tretthet og gir energi.

750 mg magnesiumcitrat per tablett gir 247 mg elementær magnesium per anbefalte døgndose.

ULIKE TYPER MAGNESIUM